Lagom roligt

Natten har vart helt outhärdig. Både jag och Marcus började få ont i armarna igår kväll på julfirandet, och det blev bara värre och värre hela tiden. När vi skulle gå och lägga oss gjorde det ont av minsta rörelse, så det var bara att försöka ligga helt stilla... Har vaknat av smärta med jämna mellanrum hela natten. Dessutom har Hadock fört ett jäklans liv och varit på jävulshumör hela natten.

Förutom dålig sömn är humöret nere på botten "tack vare" diverse saker. Kvinnlig magont till en början med... Och att vi inte fick Stefans lägenhet. Helt mongo egentligen... Vi står ju skrivna där, så enligt varbergs bostad bor vi ju faktiskt där, så det är ju bara töntigt att vi inte får "ta över den". Speciellt när vi antagligen står på andra plats i kön, och den som är före får den genom soc (!?)

Blä på allting just nu känns det som

Till råga på allt
verkar det som att Marcus har blivit sjuk (bieffekt av vaccinationen) När hans väckarklocka ringde innan i morse hade han feber, så han tog alvedon och gick och la sig igen. Om han känner sig bättre när han vaknar kanske han går till jobbet iaf (har hört att svininfluens-sprut-febern kan gå över ganska fort) men annars börjar hans helg nu -med feber och ömma armar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på ditt hjärta?

Trackback
RSS 2.0