Semesterplaner

I morgon är det två veckor kvar till vår Egypten-resa. Det ska bli sååå härligt att komma bort från vintern ett tag, och även om det inte är jättevarmt i Egypten i januari månad, (temperaturen ligger runt 20 grader och 16-19 i vattnet)) så det är ju ändå mycket varmare än här hemma i Sverige.


Vi har redan förhandsbokat en heldag till Kairo, bussresan dit kommer ta flera timmar. Men det är det säkert värt när man får en glimt av pyramiderna.

Vi har googlat runt på lite olika utflykter omkring området Naama Bay dit vi ska. Och jag har fastnat för att åka på en båtutflykt med bad och snorkling, men Marcus är lite skeptiskt fast jag kan nog övertala honom. Annars hade det ju vart fräckt att bada med delfiner! Även ökensaffari låter lite intressant, "här till höger ser vi sand", haha! Och sen känns det ju som om en kamelridning är ganska obligatoriskt när man är i Egypten, så det ska vi i alla fall hinna med.



Finns det kanske någon som har varit i Naama Bay eller i någon annan del av Sharm El Sheikh och har lite resetips? Man vill ju liksom inte missa något...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på ditt hjärta?

Trackback
RSS 2.0