Måndag den femte april tjugohundratio

Påskhelgen har vart hel najs. Först och främst, hur roligt som helst att träffa utlands-tjejerna, som för övrigt lämnar sveige igen om ett par dagar... Och även om krogen var tråkigare än tråk i lördags, så var det endå en trevlig förfest hemma hos oss.

Gårdagen blev slappare än slappas, till en början med tog jag o Emma den längsta sovmorgonen på länge. Vi delade på vår säng alla tre, det var mysigt haha! När vi vaknat till liv förflyttade vi oss från sängen in till soffan i tv-rummet där Mackan spelade tv-spel hela "morgonen". På eftermiddagen kom Alexandra, och även då stannade vi i soffan och glodde på TV4 Film halv kvällen. Mackan gjorde även världens godaste söndagsmiddag, färskpotatis kokat med dill och marinerad kyckling -grillad såklart. Det finns ingen bättre mat än grillat!

Any way, det var vår söndag. Idag är det, ehm också söndag, typ. Fast Marcus är iväg och jobbar, duktig som han är. Jag själv är man hemma, har tagit hand om helgens disk, och nu tänkte jag ta en sväng om med dammsugarn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på ditt hjärta?

Trackback
RSS 2.0