En slags uppdatering

Ja, av någon konstig anledning blir det inte mycket (läs:inget alls) skrivet här på bloggen. Men det är ju så, det ska fixas och donas här hemma. Det tar ju lite tid att få ordning på alla pinaler. För visst har man hunnit samla på sig en hel del. Och mer grejer blir det hela tiden...

Igår var det IKEA som gällde. Vi köpte badrumsgrejer, vägghyllor, klädhängare, och ja lite annat smått och gott.


Och Marcus käkade 20 köttbullar till lunch


Även idag har det varit full rulle för vår del. Började dagen med en tripp till Gekås där vi samlade på oss en massa bös. Det är konstigt vad mycket man hittar där, grejer man "bara måste ha..." Men även om vi plockade på oss sånt som inte stod på den ursprungliga inköpslistan, så höll vi ändå budgeten, så det var bra gjort av oss! För det är lätt hänt att slutpriset rusar iväg på gekås.

(Måste bara berätta) På väg hem från Gekåset såg jag en "hund" som var nergrävd i snödrivan intill vägen. Vi vände och körde tillbaka, fast någon hund var det då inte. Där i snödrivan satt en örn och tuggade i sig en liten hare!


Mycket häftigt, och lite skrämmande att se på så nära håll

Här hemma börjar allt komma iordning, och imorgon ska vi förbi mammas gamla lägenhet och hämta det allra sista, som t.ex. alla våra växter, det ska bli riktigt trevligt att få upp lite grönt i fönsterna. Sen återstår endast lite småplock av prydnadsaker o dylik.

Är en riktigt härlig känsla att känna sig hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på ditt hjärta?

Trackback
RSS 2.0