Today has been my day off

Vaknade, och självklart regnade som bara tusan. Och vi som hade planerat att bosätta oss på stranden... Men men, istället åkte vi ner till stan, och efter att vi gjort lite ärenden, bestämde vi oss för att picknicka vid fästningen. Sagt och gjort.

Och därefter bestämde vi oss för att åka till stranden ändå, så vi åkte ut till Lillakärra och stekte ett par timmar, innan vi åkte hem igen.

Och när Mackisen kom hem från jobbet begav vi oss ner till stan för att kolla in Lååångtorsdagen (under sommarn har alla affärer kvällsuppet varje torsdag) Vi åt middag på Stöget, självklart beställde vi kycklingpanini. Efter lite strosande, gick vi in på Hemmakväll och kom därifrån med lite godis och tre hyrfilmer.

Har minst sagt vart trevligt att ha haft hela dagen ledig. Denna vecka verkar gå snabbare än vanligt, och det är ju trist i och med att vi har Marlene och Pelle här på besök, dom har bara två dagar kvar här, och både imorgon och på lördag jobbar jag kväll. Men men... Nu har vi iallafall installerat oss i soffan och ska se på film, Alice i underlandet. Ett bra slut, på en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på ditt hjärta?

Trackback
RSS 2.0