Lördag

Det är verkligen underbart att ha lördags mornarna med älsklingen. Efter att vi vaknat låg vi kvar i sängen och gosade med varandra och Hadock i timmar (okej, inte timm:ar kanske, men åtminståne en timma) och nu har vi precis fått i oss en härlig helgfrukost bestående av toast, ägg och smoothie, mumsigt värre!


Gooos

Nu är vi redo för en ny dag, vet dock inte vad vi ska hitta på. Jag känner mig i stort behov av att färga min utväxt som typ har tagit över halva hårlängden, så kanske blir det ett besök hos frisören. Vilket fall som helst ska vi ändå ner till stan. Har några hyrfilmer som ska lämnas tillbaka, och så tänkte vi svänga förbi mamma och säga hej, och leka med kissekattbebisen lite också såklart!

Åh, ja, så får vi väl se om det blir mnågon kräftskiva idag! Egentligen skulle den vart förra helgen, men då var det brist på kräftor, så istället flyttade vi fram den en vecka -tills idag alltså. Men har faktiskt inte hört nåt från grannarna, det är liksom dom somn styrt upp det hela, så vi får väl se hur det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på ditt hjärta?

Trackback
RSS 2.0