USCH!

Hittade en mask i min frukost-apelsin!
Usch och fy och blä! Äckelpäckel! Tänk om jag hade ätit den!

fsdfdfsag


Nu är klockan halv åtta, så om en timma början skolan. Dagens första lektion är matte b, och därefter religion a som för övrigt är dagens sista lektion. Och sen drar ju jag och Marcus ner till västkusten, men innan det ska jag hinna springa in på synsam och köpa glasögon. Men sen jäklar är det Varberg som gäller

FRUK(T)OST

,NVHKG
STADIG FRUKOST = STADIG DAG
  • 1 Apelsin
  • 2 Morötter
  • ca 2-3 msk keso
  • 1 Glas citronvatten
  • 1 Kopp cappuccino

Snart bär det av till skolan, och jag blir kvar där tills 15:45. Sen ska jag och Marcus hem till svärföräldrarna och hjälpa till att bygga en pool. Vi sover över där och kommer hem imorgon bitti. Och sen bär det av till Varberg över helgen.

Lyssna på det här för att piggna till med ett leende på läpparna varje morgon



Min onsdag

I eftermiddags efter skolan bar det av till Synsam för synundersökning.
Undersökningen visade att jag hade ett litet synfel. Men jag har lärt mina ögon att använda musklerna på ett annat sätt. dvs, när jag läser på långt håll koncentrera jag ögon på samma sätt som att läsa på nära håll, därav har jag vant mina ögon vid att arbeta på ett visst sätt. Och detta betyder att min synfel antagligen är mycket större än det visades på testerna idag. Just för att jag lärt och vant mig vid att koncentrera mina ögon på ett visst sätt.
igjhlv
Vad tycks om dehär bågarna?
Jag gillar dom skarpt
(haha, roligt va)

Dethär med glasögon är inget nytt för mig, har haft det tidigare, enda sedan jag var 5-6år gammal, men eftersom min syn blev bättre slutade jag använda dom när jag var nånstans i 12-13års åldern. Och det har gått bra framtills nu, men jag har ändå funderat på att skaffa glasögon (du måste ju erkänna att man ser smart ut när man går runt där med sinna brills) Any way, sen jag börja på min nya skola har jag insett att en synundersökning nog inte skulle sitta helt fel, det är näligen så att jag inte ser fram till tavlan eller texten på tv-apparaterna.


Dagens andra (extremt viktiga) händelse;

Mina vita favorit skor är nu kaputt... Kolla bara!
fsdhbksj övbjhv

Dom började paja i början av sommarn när min käre far var snäll och tvättade dom i maskin. Inget fel med det, dock inte lika bra med torktummlandet... Trots allt har det gått bra hela sommarn, men idag sprack det. Sulan bara gick av :(

Somliga går med trasiga skor. Säg vad beror det på?

Godmorgon


khgfhv
Dagen klädsel
leggins, Gina Tricot
linne, Gina Tricot
Peak t-shirt, från Marcus byrå

Om en timma börjar skolan, då blir det svenska framtill 10:20. Och sen kommer det bästa av det bästa. Håltimma 10:20-12:45. Bästa av det bästa. Nja inte riktigt va?

Anledningen till att jag har en del håltimmar beror på att jag på min förra skola läste efter ett annat upplägg. Så nästan allt som 3orna på min nya skola läser iår har jag redan läst i 1an eller 2an. Och en del kurser som min nya skola läste i 1an och 2an har jag ännu inte läst. Lite krångligt. Men det har löst sig ganska så bra ändå :)

Jag är inget direkt fan av hålistimmisar. Hade hellre gått mina timmar i skolan i ett streck och sen kunna ha hela eftermiddagen för mig själv -och Marcus förstås. Men icke sa Nicke (eller vad nu rektorn heter) Any way, är väl bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Och eftersom jag nu har börjat min hälsosamma liv med träning och bra kost är det ju ett perfekt tillfälle att simma några längder på centralbadet.

Kanske springer iväg till Marcus jobb och ger han en puss också. Garanterat.

Måndag

Efter skola (som förvisso inte var längre än 8:50-10:55) och nu hårda 40minuter i simhallen är jag helt trött. Både i kropp och huvud. Nu blir det slapp/mys i soffan med Marcus och bläddra igenom Apollos resekatalog. Vi ska nämligen ut och resa, det är bara det att vi ska bestäma när och vart.

Böh! Har fortfarande inte gjort min fördomsläxa än. Den ska vara klar imorgon eftermiddag. Vet helt ärligt inte vad jag ska göra. Blir nog att hitta på, eller rent av be min icke så ofördomsfulle pojkvän att rabbla upp några av hans fördommar och jobba utifrån det.

HELLO KITTY
En slappiskväll som denna blir det Hello Kitty. Ganska lagom söt sådär

Det bästa

med en lördagsmorgon är att få vakna bredvid världens finaste pojkvän (som annars varje vardag stiger upp 05:45) Skönt att få vakna och se honom ligga där bredvid mig och sussa. Då somnar jag om och sen vaknar vi tillsammans nångång under de sena morgontimmarna. Bästa som finns att bara få ligga kvar och gosa hela morgonen
kgfhg

Fördoms-läxa

Dagens läxa i religion:

  • Skriv ner en fördom jag har, vad som helst.
  • Hitta sedan fakta som motbevisar min fördom.
En jättebra läxa/övning enligt jag.

Ett problem bara. Jag har inga fördomar. Visst, det låster som hej-jag-vill-bli-miss-
universum
men seriöst så har jag inte fördomar. Möjligtvis förutfattade meningar, men absolut inga fördomar. Jag drar aldrig alla över en kant. Får väl hitta på nåt, I guess...

Vunxenpoäng, eller pensioners-varning???

Efter skolan drog jag och simmade tills Marcus var klar på jobbet. Hann springa in en snabbis på New Yorker (min nya favvo-affär) blev ett par nya jeans -för omväxlingensskull ett par som passade riktigt bra :)

Sen blev det hem och vila soffan med Marcus.
Han är så söt när han sover! Gulleplutten min <3
hjfhgv


ikea
Kollat igenom IKEA-kataologen litegranna. Finns så mycket som jag vill ha.
Vill ha ha ha... Typ som denhär och dehär... Och massa annat.

kök
Dethär köket skulle sitta finfint. Vårt nuvarande kök är nog inte större än 3kvm
När jag och Marcus är vuxna och bygger hus vill jag ha ett sånthär lantigt kök.
Vita skåpluckor, och några luckor i glas.

malm
Nämen, här är ju vårt sovrums-serie, Malm -ekfanor. Fina grejor :)
Vi har sängstommen och två byråer, och mera malm-grejer ska det bli

jhjvjhv
En sånhär garderob vill jag ha när jag blir stor. En riktigt stor walk-in-closet.
Min dröm. Måste bara skaffa kläder att fylla den med. Och det leder mig till att jag måste skaffa pengar. Som i sin tur leder till att skaffa jobb...

Men jobb är inget som jag vill ha nu. Inte än. Jag har ju faktiskt jobbat sen jag va 16, och inte på vilket jobb som helst, nope -här satsade vi stort och jobbade på McDonalds. Sökte jobb på en del restauranger här i Uppsala när jag flytta, men det strulade bara så det vart inget. Och nu känns det som om jag vill spendera varje sekund med Marcus när det inte är skola/jobb. Så jobb blir det inte förrens till sommarn. Tills dess får jag leva på studiebidraget (snåla 1050:-) och Marcus såklart -Mohaha!

Frågan är ju bara om alltdethär sitta-hemma-en-fredagkväll och planeradet av framtida boende är vuxenpoäng, eller rent av bara en tydlig pensionersvarning?
Vad tror/tycker du?

Fredag hela vecka

Yeah, då var det dags att gå till skolan för tredje dagen. Dagens lektioner är Matte B (har fortfarande inte smält detta... Jag, Josefin Eriksson ska läsa matte B -igen!!!) Sedan blir det Religion A och Psykologi A. I nästa vecka kommer de individuella valen börja, och det kommer bli min sista lektion, 14:30-16:30. Halv fem! Okej, visst förra året gick jag till 18:00 måndagar och onsdagar. Men inte fredagar!

dfksbjf
SP2C Peder Skrivare skola 2007/2008

Mycket som är nytt

Jo, som jag sa är mängden papper jag fick i min nya skola ingenting mot vad jag var van vid på min gamla skola. Kolla bara in skillnaden på katalogerna.
jkfhgc
Linnéskolans tre sidor mot PS hela 144 sidor!

Det är inte bara pappersmängden som skiljer min nya skola åt mot min gamla.
För att inte nämna skolbyggnaderna, Linné känns som att åka 10år tillbaka i tiden
medan PS var totalrenoverad (annars hade det varit som att åka tillbaka 80år i tiden)

Så gott som allt är anorlunda. Men det är väl ganska så oundvikligt.

Fått mitt schema nu, och det verkar som om allting löser sig, årets kurser blir följand:
  • Svenska B
  • Svenska C
  • Religion A
  • Religion B
  • Filisofi A
  • Psykologi A
  • Historia C, valbar kurs
  • Geografi B, valbar kurs
  • Bild, estetisk verksamhet (får väl se hur det går, jag är ju inte direkt nå bra på måla)
  • Individuelltval, har ännut inte valt någon kurs
Och lyssna på dethär! Jag ska ta mig i kragen och läsa om Matte B (!!!) Fick ju ett ganska fett ig i 2:an, ska verkligen försöka plugga till ett godkänt betyg iår.

Fast med min filosofi om att matte är påhittat kanske det inte kommer gå så lätt.

Stålmannen-plåster och 8månader

Kolla vad dom andra barnen i skolan gjorde med mig -den nya tjejen i klassen. Dom slog och rivdes, bet mig i fingret, så nu är jag tvungen att gå runt med stålmannen-plåster som min otroligt manliga -men ocksåväl barnsliga pojkvän har köpt.
jfdjvb
Mobilkameran, ganska suddig bild. Men kolla noga så syns han -Stålmannen

Nej, okej det var ingen som bet mig i fingret. Jag råka paper-cutta mig på ett av de många papper som jag fick i skolan. Schema, årsplanering, blablabla-papper och nåt mer papper. Jo massor papper. Fast långt ifrån så mycket som jag är van vid ifrån min gamla skola. Min nya klass verkar helt okej, har dock inte så mycket att grunda detta på. Det var mest bara massa prat och information under dagen.

Första dagen avklarad. Och jag är säker på att andra dagen kommer gå minst lika bra

Nu ska jag gosa med Marcus hela kvällen, vi
firar 8 månader idag. Bästa månaderna i hela mitt liv. Skulle inte klara mig utan min älsklings gose-nalle-björn. Min bebis

Skolstart


HÅLL TUMMARNA FÖR MIG ALLIHOPA!!


Ja då var det väl dags då... Jag är så nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Hoppas bara allt kommer gå bra, och att jag inte kommer bli mobbad för min dialekt eller nåt annat. Böh! Tänk om jag snubblar när jag går in i klassrummet.
Finns så mycket som kan gå fel. vet inte vad jag ska säga eller göra... Vet inte alls

skolan
                                           Min nya skola

You can call me Blyger

När jag var liten kallade mamma mig för Toker (ni vet dvärgen i snövit) Det passade in då
Inte nu längre. Nu på senare dar går jag under namnet Blyger....

Lallat runt hemma i lägenheten hela dagen, men nu ska jag kila ner till simhallen. Marcus ska spana in gymmet så jag får simma själv idag. Men jag tror jag överlever. Dags att jag lär mig göra saker utan att Marcus ska följa med överallt. Trots allt, skolan börjar imorgon (hjälp!) Jo jag försöker intala mig själv att det kommer gå bra. Att jag är en snäll och trevlig social tjej som kommer få massor av nya kompisar.
Yeah right, om det inte vore för att jag är så nedrans blyg.

Är verkligen jättenervös inför morgondagen. Jag har aldirg bytt skola förrut, eller jo visst från högstadiet till gymnasiet. Men då kände jag redan flera i den nya klassen sen tidigare. Men inte imorgon. Imorgon är jag "den nya tjejen i klassen" Jag vågar inte. Finns det inte någon som har nåt bra tips !?!?

Storasyster & Lillebror

Snackade nyss med lillbrorsan på telefon. Han är sötast i hela världen. (Fast Marcus är gulligast) Hur som helst frågade jag vad han önskade sig. Eller, nja jag hann inte riktigt fråga. Det var mer såhär:

-Grattis i efterskott, hur gammal är du nu? Åtta, sju? (Jag vet mycket väl hur gammal han är)
-Nej Josse *skratt* jag är nio.
-Ja, juste. Värsta stora killen nu ju.
-Mm, vill du veta vad jag ösnkar mig?
-Visst *ler för mig själv eftersom min bror e så söt*
-Du vet väl att jag tycker om bilar. Jag önskar mig nån såndär stor bil.
-Vill du ha radiobil eller sånna som man kan leka med?
-Jag vill ha sånna man kan leka med. Sånna stora
(..)
-Ehm vad önskar jag mig mer... Hm, jo kapplastavar och... eh vad kan man mer önska sig
Jo biobiljett önskar jag mig
-Jaså, har du tänkt gå på bio? Vilken då?
-Eller näe, skippa de där med bio. Jag kom på att jag redan fått en biljett av pappa och mamma. Vi ska kolla på Kung fu Panda imorgon.

Lilla gullungen. Saknar honom big time...
jhgf
En något äldre bild från 2000-2001 nångång? Syskonkärlek

oups!

Okej, det första jag tänkte på igår morse när jag vaknade var inte direkt vilket datum det var. Det jag tänkte på mest var att ta hand om Marcus som va lite halvt bakis. Inte en tanke på vilket datum det var. 17e augusti. Lillbrosans födelsedag! Och jag glömde... Förlåt

elias
Foto: Josefin Eriksson lillebror Elias på stranden

Från tjej till respektive

Igår va Marcus och jag hembjudna till Marcus chef på lite kräftskiva.
Vuxenfest med bordsplacering och allt. Detta var min plats :)
bhjbjh
Antar att jag nu längre inte är endast Marcus tjej, utan nu är jag hans respektive

Snacka om hamburgare!

När vi ändå e inne på ämnet mat... Amrikanare (vad annars) knows how to make a burger
Slog på tv:n och möts av denna syn! Var ju bara tvungen att dra fram kameran.

.dkfjsdkjf
Jag personligen tycker nog att denhär 40kilos-burgaren ser lika god ut som mina "kokta" ägg

Yeah yeah, nog om mat... Nu ska jag cykla ner till Marcus så ska vi iväg och simma :)




Jo, jag vet...

Jag vet att man borde lärt sig att laga mat vid 18års ålder, speceillt när man flyttat hemifrån.
Dock är jag världens katastrof när det gäller att laga mat. Till dagens lunch tänkte jag koka
några ägg, och här är resultatet... Måste nog erkänna att jag har tur som har Marcus! :)
ägg
Frågan är ju om äggen är sönderkokta, eller ens färdigkokta. Hmm?

PS.
Jag åt en smörgås ist... Hoppas på en god middag ikväll med Marcus <3

hos svärföräldrana

Ibland blir det lite ensamt och tråkigt att gå runt i lägenheten själv hela dagarna när Marcus är på jobbet.  Så igår eftermiddag när Marcus kom hem från jobbet, lämnade vi stan och åkte ut till svärföräldranaför att hälsa på. Och sova över. Första månaden som uppsala-bo bodde jag här, hos svärföräldrana alltså. Jag och Marcus bodde i hans pojkrum (som snabbt förvandlades till ett tjejrum när jag flytta in) Any way, när vi skaffade lägenhet och flyttade, blev vårt rum nånting helt annat än sovrum. Så igår när vi skulle sova fick vi ta extra rummet, med 90sängen... Vi hade en tältsäng också, men tyvärr fick de inte plats bredvid varandra... Kändes konstigt att inte få sova bredvid Marcus inatt. Jättekonstigt.

14års vänskap

Om hon bara hade en aning, en aning om hur mycket jag saknar henne...
Min bra-kompis, min allra bästa vän någonsin. Jag saknar dig Emma </3
emma
midsommar 2007



Nu jäklar!

Strax ska jag slänga mig på bike och cykla ner till Marcus jobb, sen ska vi skaffa gymkort åt mig! Har tränat en hel del förr, men aldirg på gym. Så jag har anlitat Marcus som min personliga tränare. För nu jäklar ska här börja tränas. Men otränad som jag är får det bli en mjukstart. Simmning... Mycket bra aktivitet för en Josse utan någon som helst kondition.
Dessutom får jag spana på Marcus i badbralls. Grr ;)

Any way, hoppas jag inte drunknar. Önska mig lycka till.

Här får ni en söt bild på min lillbrorsa, en riktigt duktig simmare
elias

Säg farväl till rosa

systrarna
Foto: Linda Eriksson systrarna Rosa


Nu har storasyster lämnat mig och är påväg hem till Varberg igen. Hennes kompis som bor i Kiruna är också påväg till Varberg idag, så Linda-plinda har tiggt snålskjuts av henne. Eller ah, tiggt och tiggt -hon fråga, och erbjöd sig dessutom att köra hela vägen. Snäll som hon är :)

En riktigt trevlig vecka har det vart. Och massor har vi hunnit med:
Turistande, shopping, bio, festa, middag hos Marcus föräldrar och ett Knutby-besök.

Ännu mera...

...vuxenpoäng för Josse idag :)

Lassange till middag idag, men precis innan mästerkocken (Marcus såklart, jag kan inte det där med mat -bara äta isf) skulle börja i köket upptäckte vi att vi inte hade någon köttfärs, så affären för att storhandla nästa!
kvitto skafferi kyl

Nå, vad tycks om vårt gigantiskt stora kylskåp?

Vuxenpoäng

Efter en snabbis ner på stan med syrran för att luncha ihop med älskling (skräpmat på max) och sen hämta ut våra kvarglömda jackor sen i lördags, var det dags för mig att fylla på med vuxenpoäng. Josefin har nu skaffat sig en sådandär dosa för att kunna föra över pengar och betala via internet. Ganska bra, och underlättande :)
jhfhgf

Vad tycks om mitt leg då? Ser ut som om en tre åring skrivit under ...



Frågetecken ???

Party Party

josse linda krogen
Foto: Linda Eriksson                                                                      syster & yster

Bjudit hem lite folk igårkväll på lite förkrök inför utgång. Trevligt folk och massa(!) dricka. Kanske lite för mycket för Josse. Men det är ju så, jag dansar aldrig nykter. Visseligen dansa jag inte så mycket igår heller, snurra mest bara.

Nere på stan blev det ännu mera snurr och till slut ramla jag. Vad hände liksom !? Världens flipp som övergick i panikångest. Ville bara gå hem och gömma mig. När Marcus ska hämta ut jackor och väska ifrån garderoben hittar han inte nummerbrickan, så vi skulle behöva va kvar tills stängning för att få ut våra grejor. Men jag ville bara hem, och Marcus sprang efter.

Så nu är man utan plånis och mobil...

Vakna upp i morse med spyan i halsen typ. OBS. Jag var inte bakis, jag blir aldirg bakis.
(Har i alla fall aldrig vart det förren idag)

Yeah, kräftskivan nästa helg lär ju bli något lugnare. Jag lovar, tio fingrar upp till Gud

Vi hade iaf tur med vädret...

... i onsdags
tea
Foto: Josefin Eriksson

Hela morgonen har regnet öst ner och det känns snarare som höst än sensommar när man går runt i myskläder och dricker te. Någon däremot som inte får gå runt i myskläder är Marcus. Stackarn. Tycker synd om honom som måste jobba i dehär vädret. Om en timma slutar han, och när han kommit hem ska jag värma honom. Massor.

Leka-turist-i-Uppsala

23
Foto: Josefin Eriksson                                                         familjen vid Slottet


33
Foto: Josefin Eriksson                                                               Linda på slottet



29
Foto: Josefin Eriksson                                                 botaniska trädgåren (?)


kjf
Foto: Linda Eriksson                                                  Jag ju :)


48
Foto: Josefin Eriksson                             hela gänget påväg mot domkyrkan


jkb
Foto: Linda Eriksson         Rasmus, Josse, Marcus, mamma och gubben


57
Foto: Josefin Eriksson                                             "Sagan om de två tornen"

Efter allt turistande blev det middag på grekisk restaurang och sen en öl eller två...
Sen drog mamma och gubben till hotellet, och jag och Marcus tog med mig syskonen hem. Trängde in dom i vardagsrummet där dom fick sova bäst dom ville (och kunde) Linda på tältsäng, Rasmus på luftmadrass och (stackars) Elin i soffan. Dom överlevde allihopa iaf :)

THE END




La Familja

Underbart att se dom igen, verkligen saknat dom alla

07
Foto: Josefin Eriksson Gubben, Linda, Mamma, Elin, Rasmus

Linda stannar en vecka, men dom andra stannade bara en natt.
Men vi skulle hinna med mycket på en dag!

Först dumpade vi av syskonens bagage i Marcus firmabil på jobbet (så vi skulle slippa släpa runt allt) Sen checkade mamma och gubben in på sitt hotell -av någon anledning tyckte vi det skulle bli lite för trångt med alla i vår 2a...

Drog runt en stund på stan (försökte leka guide, men gick inge bra) sen tog vi bussen hem till oss.
Strax efter det kom Marcus hem ifrån jobbet. Då bjöds det på negerollar a la Josse på beställning av mamma.
ne
Foto: Josefin Eriksson

Och vi fick en inflyttningspresent, ett stort paket. And guess what, det var ett fotbad! Jag älskar fotbad. Mina gamla fotbolls-fötter kan behövas pysslas om once in a wile :) Men inte nog med det, jag fick världens sötaste halsband av mamma. Tänker använda det varje dag!
2069Foto: Josefin Eriksson

Jag har en plan

Tajmad och klar in i minsta detalj.

Eller ah, okej inte helt tajmad. Det är snarare en idé än plan. En idé till projektarbete. Nämligen att skriva en bok, typ en handbok, om att flytta hemifrån när man fortfarande går i skolan. Än så länge är det bara en idé men jag ska klura vidare på det och se om det kan utvecklas till en plan.

Bara två veckor kvar innan skolan börjar. Hjälp, ny skola och nytt allting...
Hur ska detta gå för lilla Josse?
ps
Foto: Josefin Eriksson                              (en liten del) Peder Skrivare skola

Well, det gick ju bra att börja på PS, en av Sveriges största gymnasieskoler.
Så det ska nog inte bli några (större) problem här heller. Don't you think :)

Underbara Mamma <3

Igår brast det.

Saknaden blev för stor. Jag lät den växa, jag lät den ta sin plats. Sen brast det.
Jag lät floder av tårar rinna, eller rättare sagt spruta, där jag låg i Marcus armar.
-Du får gråta, håll inte inne det Josse. Världens bästa pojkvän <3
Och världens bästa mamma. Mitt i allt gråtandes får jag sms. "Vi är snart hos dig"

Glädjetårar istället...
gjhgjh
Foto: ? Ung (yngre än nu alltså) mamma, liten Josse hemma på Grönkulle

Stå emot Josse!

För några dagar sedan slöt jag och Marcus en pakt som går ut på att vi ska låta bli chips, godis, kakor, ja allt sånt där gott men onyttigt i 2månader. Men just nu sitter min gulliga lilla Marcus och mumsar på chips! Och han har dip också! Böh, jag skulle lätt kunna joina honom men jag ska inte. Nope. Jag ska banne mig inte ge med mig. Efter senaste jeansprovningen och bitterheten som uppstod, bestämde jag mig för att slima till mig -igen. Förr i tiden var man ju vältränad as hell ! Okej, kanske inte as hell, men ändå. Spelade fotboll, simmade och var ute och sprang/promenerade. Nu jäklar ska jag ta upp min gamla "livstil" igen.
Marcus får gärna äta chips -utan mig! Så det så. Josse står emot!

Idag då?

Promenad a la morgon är avklarad, och jag hittade till och med hem igen! Men vad ska man hitta på nårå? Marcus semester är över, så nu är man själv hemma hela dagarna. Nyinflyttad i en stad långt hemifrån. Vad ska man göra då? Inte lätt att veta jujuh. Förslag?

Äsch nu ska jag ta fram mina städarskills, det måste ju va städat och rent när mamma och syskonen kommer på onsdag. (Längtar!!!)
Känns lite som en skruv sitter lös när jag är ifrån min stora familj.

skruv
Foto: Josefin Eriksson

Saknad

 

Nu har jag bott i Uppsala i två månader. En helt ny stad för mig, vilket innebär att börja på noll. Framför allt när det gäller det socialanätverket. Som det är nu finns endast Marcus i min omgivning, och hans vänner och bekanta. Det kommer (förhoppningsvis) förändras när skolan börjar, då kommer jag att skapa nya bekantskaper som kanske kan leda vidare till vänskap. Hur som helst, så kryper känslan av saknanden fram när jag bara har Marcus.

Att "bara ha" Marcus är inte så bara, han är det bästa som hänt mig. Vi två för alltid. Vår kärlek räcker långt och väl. Men man behöver ändå kärlek från mer än ett håll här i livet.

gjhgjh

Foto: Josefin Eriksson

 

Jag saknar min familj


Saknar att hata följa med pappa och Mona på golfen. Saknar hur mamma säger åt mig att inte bråka med min lillasyster –när det faktiskt var hon som börja. Saknar hur min storasyster Linda vrider upp högsta volym på stereon (när hon ändå spelar så dålig musik). Saknar hur min lillasyster Elin går mig på nerverna. Saknar att min lillebror Rasmus alltid måste trumma med fingrarna på bord och föra ljud runt sig hela tiden. Saknar hur min lillbrorsa Elias börjar skrika och gorma så fort han inte får som han vill.


Saknar hur min pappa och Mona hjälper mig med allt och inget. Saknar att bli hembjuden till mamma över dagen. Saknar hur Linda alltid tar sig tid att lyssna. Saknar att imitera Mysteriet på Greveholm ihop med Elin. Saknar hur Rasmus får mig att tokskratta när som helst. Saknar hur Elias kryper upp i knät och vill kolla på film.

 

Men mest av allt så saknar jag känslan av att inte sakna


Pussa mig innan jag dör!

En ny lek som jag och Marcus har kommit på.

Jag säger "Pussa mig innan jag dör" och då låtsats jag dö och Marcus måste pussa mig. Och sen byter vi så att det är jag som ska pussa honom innan han dör.
Töntigt? Hm, nja kanske, eller jo ganksa. Men vem bryr sig? Jag tycker det är mysigt, plus att Marcus får så söta ögon när han väntar på att jag ska pussa honom så att han inte dör.
pussilipuss

Skooor

Min och Marcus eftermiddagen bestod av mathandlande.
Och ett par skor till Josse blev det också :) Aldrig fel ju, right?
svarta skor
199:- på Coop Forum -helt OK

Måste bara säga en sak (lägligt med blogg då, eller hur) jag använder aldirg högklackat. Anledning: jag kan inte gå i annat än platta skor. De här dojorna har ingen vidare hög klack, men jag lovar det är de högsta jag nånsin köp! Tänk om jag får höjdskräck ?!

Juste!

Igår påminde Veronica mig om att jag glömt visa mina inköp sen Varberg-semestern. Och nu när kameran vill fungera igen så har jag passat på att knäppa lite kort. Så here you go :)

klänskorkälän vit

Vart lite fler grejer, ett halsband och en scarf bland annat.
Och så denhär snygge t-shirten. Frän! Och hur rolig som helst, HAHA!
cool cool

Allting inhandlades på Lager 157, ett ställe med billiga märkeskläder. Check it out vettja

Håret

Marlene gjorde hårförlängning på mig i början av veckan. Till en början tyckte jag det var lite för rakt, jämfört med mitt eget alltså (som inte är så rakt!)Men nu efter några duschar och håret har blitt blött, börjar jag fundera. Jag tror dendär lilla asiattjejen har, eller ah...hade ganska så rejäla lockar! Efter duschen lockar ju håret hur mycket som helst. Fint är det ju. Gillar hellre lite lockar och volym än platt och rakt hår, åtminståne på mig själv.

Min kamera strejkar, eller rättare sagt batterierna. Dom tar slut på en gång. Måste verkligen fixa några bra batterier om jag ska överleva (nu när jag bara har en kamera) Inte lika roligt att blogga utan bilder...
lockigt hår

Förresten, kolla in Veronica! Hon fotade mig och Marcus igår, gick dock sådär.

Hemma

Nu börjar lägenheten få lite mer personlig stil. Sakta men säkert. Igår inhandlades det blommor och växter, speglar och skruvar till tavlor (tavlorna hade vi sedaninnan). Och nu har tavlorna kommit upp på väggarna. Det gör verkligen stor skilland med lite dekorationer på väggarna, blir så tomt och tråkigt annars. Va nere en snabbis på stan, och inne på Galerix hittade jag en tavla med bohemiskt motiv. Som gjord för vårt sovrum där vi kör på mörka varma färger i lila, rosa och guld.

Nu vill Marcus kramas, så jag får fortsätta här sen! Kramar är ju bäst!

RSS 2.0