Fredag

Ibland känner jag nog att jag är lite bortskämd med mitt schema i skolan
Måndag: 8:50-9:50
Tisdag: ledig
Onsdag: 8:30-13:00
Torsdag: 8:30-9:35

Men sen har vi fredagarna, 8:30-16:30. Usch säger jag bara. Usch usch... Först på schemat idag är det matte b (jag läser ju upp mitt ig) och tro det eller ej, men jag tycker faktiskt det är roligt att gå på mattelektionerna nu, det trodde jag aldirg att jag skulle säga! Any way, sen blir det psykologi och tillsist idrott, idag ska vi spela basket, och det ska bli kul att äntligen komma igång (än så länge har vår lokat vart upptagen)

Och bäst av allt med denna fredag, efter skolan bär det av till Varberg! Åh, det ska bli så underbart att träffa familjen igen, det va alldeles för länge sen. Massa skoj ska det bli!
Skriver kanske nåt inlägg därifrån, annars bloggar jag vidare nästa vecka :)

Kvällsinköp

Glödlampan som Mackan köpte till adventstjärnan hjälpte inte, fortfarande inget ljus. Tydligen vare nåt fel på sladdgrejeset, så det blev en liten tripp till IKEA. Där hade dom inga sånnadär sladdgrejer, men vi hittade lite annat smått och gott. Efter ikea, åkte vi till Bauhaus -och där hade dom en såndär sladdgrej. Så nu lyser adventstjärnan som den ska, jag slängde upp en ljusslinga också lite sådär halvdant...


Ursäkta de dåliga bilderna....

Same same but different

I inlägget före ser man hur det såg ut i (snarare utanför) mitt fönster i morse.
Såhär ser det ut nu i eftermiddag, en adventstjärna har kommit upp -dock utan lampa, men det ska Mackan köpa efter jobbet. Åh, det kommer bli så fint!


Ingen dålig syn!

Såhär såg det ut i morse när jag tittade ut genom fönstret.


Vackert, eller hur?

 


Godmorgon

Idag har jag skola 9:00-13:00, och sen gymmet. Marcus jobbar över idag (tråk) så jag måste hitta på nåt att sysselsätta mig med senare i eftermiddag, har lite funderingar på att antingen städa, baka lussebullar, börja packa (det bär av till varberg i helgen) eller glo igenom CSI boxen vi lånat hem... Hm, det blir nog till att göra alltihopa :)


Ser du sköldpaddan i min cappuccino?

Ingen rubrik



(huvudlösa) Peppakakor och cappuccino

Det är min tisdags ingredjenser, och så vart det ju en del plugg också. Då måste man ju tjocka i sig lite godsaker, när man pluggar alltså. Godsaker är hemligheten bakom mina betyg (och onödiga kilon) Är hur som helst färdig med arbetet nu, och det känns otroligt skönt kan jag tala om. Så inatt kan jag sova med gott samvete.

Nu har jag och Marcus äta middag, det blir tacos. En riktigt festmåltid såhär mitt i veckan, det behövs ibland. Lite spänning i vardagen, you know... En massa gott hela dagen

Bara så du vet...

...är det inte de minsta skoj att plugga!

Håller på att skriva en handbok om hur man startar eget företag. Låter det som mig? Nja, inte direkt va. Känns fortfarande lite overkligt att jag, Josefin Eriksson läser en ekonomikurs -frivilligt... Men vad ska man göra då, jag behövde ju en 50poängskurs, då var det enda som passade med schemat en ekonomikurs, ihop med 1:or -skoj...

Konstigt nog börjar jag känna mig lite skoltrött såhär i vintervädret. Allt känns så ovärt, jag varken orkar eller vill inte. Men jag tvingar mig själv, jag måste ju... Jullovet kan gärna få komma nån vecka förtidigt, if you dont mind. Det skulle verkligen behövas, få några veckor av lugnt och ro i jul ihop med Marcus.


Bara så du vet, är det inte de minsta skoj att plugga!
Och bara så du vet, jag vill ha jullov! Punkt slut...

Nä, skärpning nu Josefin -återgå till pluggandet.

DenTjugofemteNovember

Idag är det min lediga dag, och jag har haft en riktigt lång sovmorgon.
Nu har jag dock vart vaken i nån timma, har fått i mig lite frukost och vaknat till liv.

Kolla här vilken cool bild jag hitta bland alla mappar, vad tycks?

Foto: Josefin Eriksson

Nä, nu hade jag tänkt att plugga för mitt liv, måste skriva klart ett arbete som ska in på torsdag. Jag har redan skrivit det mesta, men lite finputsning och sådär kvar. Så för min del blir det mest plugg, plugg och lite plugg. Och kanske lite mera plugg också...

Annars har jag inget på schemat idag.
Vad ska du hitta på idag?


Julbaks start

Med årets första peppakaksbak har nu julen kickat igång på riktigt hemma hos oss.
Dock fuskade vi lite grann (köpte färdig deg) men i den takt som jag äter peppakakor lär vi hinna med att baka fler gånger -nån gång kanske vi vågar oss på att göra egen deg?



De stora formarna (översta bilden) köpte jag på HouseHold, men man orkar kanske inte äta 25cm långa peppakakor hela julen, så vi tog ett säkert kort, och gjorde ett par plåtar med gammla hederliga storlekar och motiv, hjärtan grisar och allt det där, ja ni vet.


Snöstorm och tandvärk

Japp, det är min dag än så länge...

Det tog mig drygt 40minuter att komma till skolan i morse. Kändes ju sådär motiverande att behöva gå ut i snövädret för att bara ha en lektion. Men vad ska man göra? Bara att slänga på mig varma kläder och kräla sig fram genom drivorna. Efter skolan vart de som vanligt en vända till gymmet. Sen tog jag bussen hem, pallade liksom inte att gå (cykla är ju helt omöjligt)

Jag har vart hemma nån timma nu, och har redan hunnit med att äta lunch och diska.
Nu är det dags för pluggeliplugg.

Och just det, jag håller på att få visdomständer (bli sådär vuxen och vis)
Så jag har tandvärk som en dåre. Inge kul alls =/

Snön ligger tjock på gator och torg



Kolla så mycket snö är det nere på gården utanför vårt fönster

Fint va? Det sätter verkligen igång julkänslorna på riktigt. Vill ha jul nu!

Våld i hemmet

Tanken var, att jag skulle lura Marcus, få honom att tro att jag rakade honom på bröstet. Så jag drog med baksidan av rakhyveln mot hans hud, men tydligen fanns det ett rakblad där -på baksida alltså. Förlåt Marcus, det va inte meningen att skära dig.


Förlåt !!!

Vilken väljer du?

Nu har badrummet piffats upp lite granna, två "skyltar" för handdukarna blev det.

En för gäster. En för vänner.


Vilken väljer du?

Mycket väl godkänd



Yes, då har man ett mvg i Religionskunskap A. Känns helt ok :)

Godmorgon

Efter en timmas plugg i sängen, har jag nu klivit upp.
Så här sitter jag med min dagliga kopp of tea, idag blev det grönt te

Jag har inte bestämt mig än om jag gillar´t eller inte.
Det har ju en lite speciell smak, påminner om mint (?)


Idag på schemat är det praktiskt daget tomt. Dagens enda lektion (företagsekonomi) är inställd. Dock ska jag till skolan ändå kl 12:40, då är det betygsnack i svenska och religion. Är inte speciellt nervös, snarare förväntansfull. I svenska vet jag redan va jag får för betyg, vg (trost allt är jag ju ett äkta vg-barn) Men i religion är jag osäker om det blir vg eller mvg, men jag hoppas verkligen att det blir ett mvg, skulle inte sitta helt fel.

Innan skolan har jag tänkt att spendera en timma på gymmets motionsmaskiner 
Sen kanske en tripp på stan, jag söker nämligen efter en ny mössa. Här börjar ju bli så nedrans in i bombens kallt (!)

Vad ska du hitta på denna soliga vinterdag?

Så var det ju dedär med...

...att laga mat själv (eftersom Mackan jobbar)


Idag försökte jag mig på att koka ris. Här ser ni resultatet

Trots att det blev lite av en katastroff i köket, så smakade maten gott (dugligt åtminståne) och jag är mätt. En stor matlåda till Mackan blev det också.

Så duktigt jag är va? Typ...

Min onsdag

Marcus jobbat över ikväll -igen... Usch, börjar bli riktigt drygt med alla sena dagar här hemma -helt själv. Men men, får väl göra det bästa av situationen, så i eftermiddags har jag städat lägenheten från golv till tak.

Nu tänkte jag ägna lite tid åt plugg (jäkla psykologiprov) Sen ska jag laga middag, och sen....bara längta tills Marcus kommer hem

Ja just det, idrotten var inte det minsta hemsk...

Tvivel

Idag känner jag mig inte lika morgonpigg som igår. Har kanske att göra med nerverna?
Är lite nervös inför dagens första lektion... Mitt individuella val börjar idag, och jag tvivlar lite om jag valt rätt -Idrott och Hälsa B....?

För det första, jag inte särskilt sportig av mig, så jag oroar mig över det kommande betyget (vill ju helst ha vg) Om jag hade valt kursen "Etik och levnadsfrågor" är jag säker på att jag hade fått minst vg, chans på mvg.

Men kruxet ligger dels i att jag i framtiden vill arbeta som lärare i SO och Idrott, så ett betyg i idrott B skulle ju inte skada. Och sen har vi dethär med lektionstiderna (onsdag 8:30-10:00, fredag 14:30-16:30) Domdär sena fredagarna är inte så jättelockande, och det är så att kursen Etik och levnadsfrågor pågår hela läsåret ut, medan Idrott avslutas i februari.

För det andra, är jag jättenervös för att börja en ny kurs. Jag vet knappt om jag hittar till idrottshallen, och dessutom så känner jag ingen annan som ska gå idrott..
Tycker verkligen inte om att vara "den nya tjejen" överallt.

yrigt väder

Det blev ingen promenad imorse pågrund av vädret (snö) Men nu ska jag ändå ge mig ut i yrvädret, och pysa iväg till gymmet. Sen ska jag möta upp Mackan på hans jobb och så ska vi åka och hälsa på mamma&pappa Ahlström


Riktigt såhär mycke snö är det inte än.. Fast det dröjer nog inte länge

Jag? Morgonpigg? Va får dig tro det?

Klockan är inte ens halv7 (06:27) och jag är redan uppe. Kunde helt enkelt inte somna om efter att Mackan gick till jobbet. Bara jobbigt att vrida och vända på sig i sängen...
Så det kändes ju lika bra att stiga upp, och få igång dagen så fort (tidigt) som möjligt -utan sovmorgon.

Jag är ledig på tisdagar, så en sovmorgon hade egentligen inte suttit fel, men men...
Har en del planer för dagen, så what a hell, skadar ju inte att komma igång.
Först har jag tänkt gå på morgonpromenad (såfort de blir lite ljusare) Sen har jag tänk ha en riktigt pluggdag, skriva mitt arbete i företagsekonomi, plugga inför kommande psykologiprov, och så självklart det förbaskade projektarbetet...




Foto: Josefin Eriksson, 2006

Tänkte ta med mig kameran på promenaden, fylla på datorn med lite nya foton


(okej, nu när jag skrivit klart har klockan hunnit bli 06:42, typ eftermiddag nu)

Den dåliga helgen...

Fredag
Det började bli sådär halvdåligt på gymmet efter skolan. En kvinna i omklädningsrummet kunde inte låsa upp sitt lås. Jag och flera andra försökte hjälpa henne, men nyckeln ville inte vrida om. Kvinnan i fråga var helt säker på att det var hennes skåp, så efter många försök fick vi helt enkelt klippa av låset. "Dagens goda gärning" tänkte jag och dom andra som försökte hjälpa henne... Men, då var det ju tydligen inte hennes skåp...

Lördag
Märkte ju redan i fredags att inga bilder på bloggen syntes, men kom idag på va felet var. Jag, smart som jag är, tänkte "äh, men kanske dags rensa lite i arkivet så att det finns mer plats för det nya" Inte fasen tänkte väl jag på att bilderna som jag tog bort i arkivet, skulle försvinna från inläggen... Så jäkla korkat av mig (!)

Aja, satt hela eftermiddagen och föröskte ladda upp alla bilder igen, och lägga upp dem till alla inläggen. Evighetsgöra. Och ännu värre blir det när datorn (intrenet) bara kraschar för mig hela tiden. Blev en aning galen, och sprang ut i skogen på aggressivitets-powerwalk i mörkret, det hjälpte lite grann.

Söndag

Här behövs väl knappt nån mer förklaring än att det är söndag egentligen.
Tog tag i dendär evighetsgöran med bilderna, kom väl inte ens i närheten av halvvägs, men nu är åtminståne november och halva oktober återställda.



Här låg Mackan och fördrev tiden när jag satt och trixade med bloggen. Stackars honom som måste stå ut med mig och mina dampryck på datorn (och allt annat tekniskt)
Men det är tur att han finns här, och lugnar ner mig. Det är tur att jag har honom

Otroligt god söndagsmiddag


Mackans matlagningskunskaper blev ett riktigt bra avslut, på en riktigt dålig helg...

Jag förklarar allt om den dåliga helgen imorgon, orkar/hinner inte nu.
För nu ska jag gosa och mysa med Marcus, pussas och kramas en massa liksom:)

Varför?

Varför syns inga bilder på bloggen?

Irriterande

Fredag hela veckan

Idag är min sista "slappa fredag". Nästa vecka börjar individuella valet -Idrott&Hälsa B, så då kommer jag sluta kl16:30 Hm, det känns ju sådär lagom roande...

Idag blir det skola framtill 12:50, sen kanske jag hinner med en vända till gymmet också.
Och sen är det helg! Jag och Mackis tänkte hitta på nåt skoj, får se vad vi kokar ihop :)

dagens
En något slapp fredags-outfit blir det idag

Använder sällan den turkosa tröjan (hittade den längst in i byrån) fast jag kanske borde börja använda den mer, eller vad tror du? Tummen upp eller ner?

Hemstaden på TV

Just nu på TV3 handlar programmet "Du är vad du äter" om varbergaren Sara Löfgren

Det känns konstigt att se bilder ifrån sommriga Varberg på tv. Jag får en extrem hemlängtan. Hemlängtan till hemstaden, till Varberg, till familjen och vännerna.
Första advent åker jag och Mackan ner till västkusten, då blir det en något förtidig julafton ihop med syskonen, bara två veckor kvar nu... Jag längtar så...

Tills dess får jag kolla på dehär fina bilderna :)


Foto: Josefin Eriksson

PMS

PANNKAKOR MED SYLT


Shit asså, jag börjar ju bli riktigt grym på hela denhär grejen att vara vuxen och göra massa hemmafru-grejer. Som sagt, Mackan jobbar över och det innebär (förutom långtråkigt) att jag måste laga mat själv. Idag gjorde jag ungspannkaka, mums mums.

Nu, plugg!


Dancer in the dark

I dag på religionslektionen såg vi denhär filmen.


En riktigt snyftare, och som vanligt när jag ser sånnahär filmer började jag böla en massa. Men det går ju inte att hejda tårarna när det är så sorgligt och gripande...

Any way, jag rekomenderar verkligen att se den!

Håltimma

Jag är tillbaks i skolan nu, men lektionen börjar inte förrän om 40minuter.
Tills dess behöver jag fördriva tiden. Har haft håltimma sen 9:35 (sammanlagt 3timmar) Än så länge har jag hunnit med en timma på gymmet, hälsat på Mackis på jobbet -där åt jag en peppakaka. Då blev jag så sugen på peppakakor att jag funderade på att ta med mig hela burken. Men ist gick jag till House hold och köpte bautastora peppakaksformar, inhandlade även en julklapp åt min lillebror. Så nu har jag alla julklappade inhandlade och inslagna nu, dom ligger i en "stor" hög på golvet i vardagsrummet.


Flingor av kärlek


Jag upptäckte att min frukost innehöll hjärtan


HÄR ÄR TORSDAGENS PLANERING
  • 8:30-9:35 Skola företags ekonomi
  • 9:45-10:45 Gymmet
  • Här ska en lunch hinnas med, och hälsa på Mackis
  • 12:40-15:45 Skola svenska och religion
  • 16:00 ->Hem. Jag känner att jag har en lååångtråkig dag framför mig, är nämligen så att Marcus jobbar över (nu igen...) Så jag måste försöka hålla mig sysselsatt hela kvällen för att inte dö av uttråkning. Jag behöver verkligen plugga, så där lär ju några timmar gå åt. Om jag nu lyckas förmå mig att öppna böckerna.

NovemberOnsdag

Skrivningen i skolan gick sådär, varken bra eller dålig. Men jag är ändå nöjd.
Gymmet gick toppen, känns verkligen skönt att kommit igång med träningen.
Hann med en vända till Gina Tricot, innan jag åkte hem för dagen.

Och nu är lägenheten något renare i alla fall, fint va?



Usch, klockan är inte ens fem och det är redan bäcksvart. I dont like, no no.

Dagarna blir så långtråkiga när det bara är mörkt hela tiden.

lite stökigt...


Lägenheten behövs städas...

...men det får bli i eftermiddag, nu ska jag pysa iväg till skolan, skriva nationella provet!
Sen blir det gymmet, och sen hem. Hem och städa, städa städa städa....

Önska mig lycka till på provet :)

På mammas begäran...

...blir det lite uppdatering här på bloggen

Igår ringde mammsen, hon tyckte det va länge sen jag skrev på bloggen sist. Jag räknade efter (är ju påväg mot godkänt i matte nu ju) och det har ju bara gått tre dagar utan inlägg. Men här får du lite uppdatering mamma (och alla andra som är intresserade)

  • Slappishelg
Efter fredagens skola och jobb, blev det tacomiddag. Det är alltid lika gott med tacos.

I lördags åkte ut till Mackans föräldrar (som var bortresta över helgen) så vi hade huset för oss själva. Vi hyrde film och köpte pizza, så det blev en riktigt slökväll i soffan.

  • Vg+
Var betyget jag fick på mitt tal, i svenska nationella proven. Ovanligt att jag får ett vg?
Imorgon är det den skriftliga delen, det känns inte alls lika nervöst som det gjorde inför det muntliga. Det känns snarare roligare, jag älskar ju att skriva.

  • Skriv och-blogglusten
Ja, man kan väl fråga sig hur jag ska klara av att skriva nationella provet imorgon, när jag har tappat skrivlusten här på bloggen... Men jag tror inte det blir några problem. Ämnet till provet "intryck & avtryck" passar mig perfekt, och jag har så mycket tankar och funderingar kring det. Det är just det som jag vill skirva om, alla mina tankar.

Men endel av mina tankar känns aningen för personliga för att publiceras i bloggen. Och mitt "vardagsliv" känns enormt boring just nu, så det lockar inte att skirva om det i bloggen heller. Därför har det inte blivit så mycket på sistone...

Marcus säger att jag borde köpa mig en dagbok och skirva ner allt där istället. Det har han kanske rätt i, men jag vill gå steget längre. Jag skulle vilja skriva en bok.

  • Saknaden
Det går inte en dag utan att jag tänker på er där hemma... Hemma i Varberg.


Mamma och jag i Helsingör, juli 2008





Blogglust och nyckelpigor

Under den senaste tiden har min blogglust försvunnit. Jag tar mig aldrig tid att skriva inlägg, vet inte ens vad jag ska skriva om för något... Blir bara gojja känns det som...

Provade kameran litegrann iaf, så tills jag får tillbaka min blogglust kan ni ju underhålla er med att spana in min fina tekopp med nyckelpigor


Foto: Josefin Eriksson

Ny-gammal mobil


Eftersom jag, så duktigt, lyckades flänga ner mobilbatteriet i hissen, så får jag nu använda min gamla mobil. Och eftersom jag, så duktigt som jag är, inte hade kopierat några nummer till simkortet, har jag nu inga nummer...

Däremot har jag lite gamla foton som jag hade glömt.
Ska se om jag kan lyckas föra in dom på datorn senarte :)

Dad day -yesterday

Igår var en såndär riktigt dålig dag, i alla fall delvis.


Foto: Josefin Eriksson

Redan på morgonen kändes allt lite halvdåligt/halvbra, som om jag kände på mig att något skulle gå fel. Passet på gymmet gick sådär, vart aströg i början (första 35minuterna) sen släppte det och jag kände mig ganska nöjd efter 50minuter

Efter gymmet var det skola 10:20-13:05, första lektionen var psykologi, då fick vi veta resultatet på en inlämmning -jag fick MVG! Snacka om vilken lättnad, och stolthet. Well done Josse :) Men sen på historialektionen fick jag världens ont i mage och huvudvärk. Efter lektionen cyklade jag hem, gjorde iordning te och tog det bara lugnt.

Sen fick jag sms av Mackan "batteriet har kommit till kodak nu", woho -glad igen. Men bara nån timma senare, när jag åkte hissen, tappar jag mobilen, batteriluckan trillar av och batterier faller ut -ner i springan (chaket eller vad det heter?) Hejdå med det batteriet, fan -depp igen.

Usch, en riktigt upp-och-ner-med-humöret-dag igår... Men inte idag inte! Det har jag redan bestämt, idag ska jag vara glad, bara glad. Kanske hinner prova kameran i eftermiddag, Mackis jobbar över, så jag måste ju sysselsätta mig med nånting :)


18 år gammal och sambo

Idag på psykologin pratade vi om eq, alltså "social intelligens". När vi kom in på ämnet kring att skapa relationer var min lärare mycket snabb med att säga att "Inga av er här inne har ju ännu påbörjat något sånt riktigt förhållande, och visst har ni kanske pojkvän eller flickvän, men det är säkerligen inte den person du kommer att leva med om tio år."

Då slog jag dövörat till, jag tänker leva med Marcus Ahlström i hela mitt liv, vårt liv.


Foto: Veronica Vesterlund

Uppdatering

Jag hann inte att blogga igår, men kan väl uppdatera nu ,
Talet till det nationella provet i svenska b gick bra. Jag var så nervös att mina händer darrade (?) konstigt eftersom jag inte ser mig själv som en person som har svårt att prata inför en grupp. Det måste säkert ha vart pågrund av att det var en så stor sak, nationella proven liksom... Trots pyttelite fummel så klarade jag tidsplanen hur bra som helst! Instruktionen säger att eleven ska hålla ett tal på ca 5minuter, och vår lärare har poängtreat hur viktigt det är att hålla den tiden. Jag var klar på 5minuter och 5 sekunder, woho för mig! Är stolt över mig själv :)

Efter skolan hälsade jag på denhär tjejen, skulle hjälpa henne med ett fotogrejs


foto: Josefin Eriksson

Och på tal om fotografering, så har jag nu äntligen beställt ett speceialbatteri + laddare till min kamra. Det bör komma nu i slutet av veckan :) Längtar så! Har ju knappt fotat med den sen jag fick den -förra året i julklapp
Men jäklar! Hädan efter lär det bli lite bättre kvalite på bilderna här i bloggen.

Sunset in Uppsala


Häromdagen sa jag till Mackis att de rosa/röda solnedgångarna i Varberg är mycket finare än i Uppsala, här är dom mera gula och oranga liksom. Men buhu på mig, ikväll va det allt lite rosa på himmeln - och det va Marcus väldigt snabb med att tala om

Trippel S en måndag

Simma Skola Stan

Efter en veckas lov utan någon träning kändes det en aning trögt att komma igång igen. Men pallade mig upp ur den varma sängen, och hoppade i bassängen klockan 07:00, simmade en timma sen iväg till skolan.

Höstlovet har gått fort, och nu var det måndag igen. Jag har ju väldigt slappa måndagar, 8:50-10:50, så det var ganska lungt att "komma tillbaka" efter en veckas lov. Dessutom är jag en såndär som tycker om skolan.

Innan jag cykla hem efter skolan, sprang jag en vända på stan. Spanade in massa julklappar, och inhandlade en klapp till Mackis, och även en till brorsan.


Nu är jag hemma iaf, och jag har en del att göra idag.
Ska plugga gärnet inför nationella prov imorgon, ska hålla ett tal
Börja slå in lite julklappar
Diska (undra om en diskmaskin får plats i vårt kök)
Åka och handla med Marcus

Good night sleep

"Det var kul när ni kom, men ännu kuligare när ni gick. Annars kan ni ju inte komma tillbaka" /Pippi Långstrump

Nu har pappa & M, och Elias börjat sin färd tillbaks mot västkusten, och vi har haft två jättetrevliga dagar ihop, med massa skratt och skoj. Men efter två nätter på en luftmadrass i vardagsrummet, ska det bli lagom skönt att få tillbaka vårt sovrum.


PS. Marcus frågade nyss om jag skrivet nåt snällt om honom på bloggen, så...
Han är det bästa som hänt mig, och jag ser fram emot att somna hos dig varje kväll, och vakna intill dig varje morgon, för alltid. Jag älskar dig

Efter ett år...

...har nu mina föräldrar (pappa och fru) träffat Mackans föräldrar.

Blev hembjudna på fika hos mamma&pappa Ahlström i eftermiddags. Massa godsaker och bus med hundarna. Familjen Ahlström är ju en såndär äkta hundfamilj.
Lillebror Elias tyckte det var väldigt roligt iaf.



Hur sött är det inte med en hund instoppad i jackan på Marcus?



Bio och thailändsmat (och snö)


Efter en god middag på thailändsk restaurang, och massa trallande på stan, bjöd pappa & M oss på bio, premiären av de nya Bond. Jag får väl erkänna att jag inte är någe vidare fan av bond-filmerna direkt, men det var väldigt trevligt.

Efter biografen åkte vi hem, där vi fortsatte det thailändska temat, då Mackis lagade thailändska köttbullar. Mums fillibabba :)

En mycket trevlig kväll :)

Och förrästen, ska det verkligen snöa "mitt i oktober"? Blev ju en smula överraskad när man klev ut från biografen och det snöar ute (!)

RSS 2.0