Snart är det påsk

Jag har gjort iordning en vas med lite påskris, färgglada fjädrar och allt!
Och i fönstret sitter en gul liten kyckling och vinkar, haha!



Hemskt...


Först passerade dagarna, sen veckorna, sen månaderna.
Nu, efter 154 dagar har man (förmodligen) hittat honom.

Hur hemskt det än låter, så är det på ett sätt skönt att det är över. Nu kan hans familj kan få ett avslut, och gå vidare -hur det nu är möjligt...



Right now

Har precis slängt i mig två knäckemackor och druckit lite juice, kom nyss hem efter tre timmars jobb. I samma sekund som jag öppnade ytterdörren sprang Hadock ut, han bara älskar att vara ute. Själv tänker jag hålla mig inomhus, jäkla skitväder. Vart har solen och värmen tagit vägen? Äh, det blir väl till att fortsätta i städtakterna här hemma. Tonvis med både disk och tvätt som ska fixas. Och så får man väl allt göra det lite vår/påskfint!

Tisdag 16:30

Väntar på att Mackan ska komma hem från jobbet, så ska vi ut i trädgårn och fixa. Men tills dess, Bella & Tyra show, måste ju kolla va det är för nåt i alla fall!

Ännu en tidig morgon

8:45 Körlektion
9:45 Jobb
, städa trapphus

Ja det var ju ett tag sen jag hade rutin på tidiga mornar. Känns som en evighet sedan jag ställde klockan var och varannan dag. Men det funkar helt okej.

Jag har ju alltid varit en morgonpigg människa snarare än en kvällsmänniska, så egentligen är det inga problem. Det är bara nu med sommartid som det känns lite segt, man hade ju vant sig att det var ljust när man klev upp innan, men det dröjer inte länge till innan mornarna är ljusa lika länge som kvällarna.

Det är inte så att jag vill på något vis klaga över att det är sommartid! No way... Efter denna vinter kommer jag vara våren och sommarn evigt tacksam, haha!


Foto: Jag

Måndagsbarn

Det har varit grått och trist ute hela dagen idag, men nu tittar solen fram! Härligt.

Min dag har vart helt okej. Mycket spring i trappor om man säger så, haha, men det är ett jobb och det ger pengar. Och faktiskt ett helt okej jobb, gå med med musik i öronen och svepa runt med golvmoppen våning efter våning, typ...

När jag kom hem, runt 14-tiden gick jag ut i trädgårn och fortsatte med "svepar-rörelsen" fast nu med lövräffsan. Fy fasiken så mycket löv det är, eller va.




Hadock stortrivs att vara utomhus (utan koppel)

Började som smått (läs: höll på i fyra timmar!) med krattandet i fredags, men blev inte helt klar då. Verkar inte som att någon har krattat löv här på hundra år, eller åtminståne på tre år... Men det blir det ändring på nu. Både jag och Mackan är jätteglada över att ha en egen trädgård som vi kan ta hand om, även om det än så länge bara är jag som har vart ute, haha! Men dte blir det också ändring på snart, vi har planer på att "bygga" en parkering, och det kan jag lova blir Marcus projekt, hehe.

För övrigt så har jag dessutom diskat, städat och tvättat här hemma. Jäkligt duktig har jag vart, om jag får säga det själv!

Vill ha tillbaka vintertid och de ljusa mornarna!

Usch fy och blä vad segt det var att vakna, och det fortfarande var mörkt ute! Min och Mackans "powernap" igår (läs: 3 timmars sömn på kvällskvisten) förstörde hela min nattsömn. Kunde inte alls somna, och när jag väl lyckades var det bara en orolig sömn med massa konstiga drömmar...

I morse hade det inte vart helt fel att ha kvar vintertiden och en timas extra sömn. Hm, det är konstigt, jag som aldrig brukar ha problem med övergång från sommar och vintertider.

Änyvaj, idag blir det jobb för min del. Men inte på Netto. Jag är ju en sån jäklans mångsysslarne nu för tiden (haha, nja inte riktigt) och idag ska jag iväg och städa trapphus. Som jag gjode ett par gången innan jul. I-poden är laddad och Josse är taggad. Jag måste bara säga att jag tycker det är hur kul som helst att äntligen få jobba lite! Och det kommer säkert bli ännu roligare den 25:e april!

Citat #vecka 13




PS. Tänk att det snart är april!!!

Grillat idag igen

Grillsäsongen har dragit igång på allvar här hemma hos Mackan och mig.
I förrgår hade vi årets grillpremiär och grillade pepparbiff till middag, och idag blev det hamburgare, mycket gottigt.



Burgarna var dubbelt så stora som bröden

Mackans konstverk till burgare, haha

Glöm inte:

Att dra fram klockan en timma idag!

Gårdagens utgång

Vaknade och åt upp den halva av kebabrullen som blev över från igår. Min snälla underbara Marcus hämtade mig efter krogen, och när vi va hemma på Lugnet igen blev jag så jäkla sugen på kebab, så Mackan vände och körde ner till stan igen, haha! Men gott var det, och en jäkla bra kväll var det! Superskoj att träffa Gilla, och ute på krogen träffade vi Lollo -också superskoj. Träffade även kusinvitaminarna, och en tant Åsa, hur skoj som helst!

Och idag mår vi hyfsat bra, härligt!


Öl för hela slanten


Emma och hennes jävla tequila


Lollo och jag ägde dansgolvet, typ. Haha!

2010-03-27

Idag var första gången på länge som jag inte var ledig en lördag! Idag var det hard work work som gällde, sju timmar i kassan på Netto.

Ikväll är det party med tjejerna som gäller. Emma B är redan här, och senare ska vi dra hem till Gilla, som jag inte har träffat på år och dar så det ska bli superroligt! Och sen blir det utgång :)


Fredagsmys Rond Ett

Idag var det dags för årets premiär-grillning


Smaskens

Ja, maten eller grillningen får man väl tillägga, var rond ett denna fredagskväll. Nu fortsätter snart fredagsmyset i soffan framför tv:n resten av kvällen och fredagsmyset. Inte helt otippat att det blir finalen av Let's dance (Hejja Claudia!)

Vårkänslor i min trädgård

Framsidan är fylld med snödroppar, ett äkta vårtecken!



Foto:Jag

Godmorgon allihopa everybody

Det känns som en riktigt bra dag idag. Först och främst är det fredag, enligt mig veckans bästa dag. Och för det andra skiner solen och det känns verkligen som vår ute!

Jag har varit duktigt och tagit hand om gårdagens disk (tycker det är bättre att diska morgonen efter ist för på kvällarna...) Dessutom har jag vart superduper duktig och bokat uppkörning och teoriprov, så i mitten/slutet på april smäller det! Tänk så skönt det blir när jag äntligen får mig körkort, längtar!

Nu har jag precis slängt i mig lite frukost, och tänkte faktiskt knata ut en stund. Ska ta med mig katten ut i trädgårn och spana efter vårtecken


Hadock ute i snön för ett par veckor sedan

Pustar ut!

Då var halkbanan avklarad! Jag fattar inte varför jag alltid ska va så nervös inför något nytt, allting löser ju sig ändå! Även denna gång, men shit så skakis jag var, bokstavligt talat, mitt vänstra ben darrade som aldrig förr inför för första övingen. Men sen när jag märkte hur dåliga alla andra va (inge skryt men det syntes att jag körde ihop med "privatister" en av dom i min grupp fick till och med inte fortsätta) var det bara tuta och köra! Och sladda litegrann...

En månads skillnad


Februari


Mars

Äntligen är snön borta...

Äntligen.
Det är allt jag har att säga.

Ute på hal is

Idag är det halkbanan som gäller för min del! Det känns så jäkla läskigt, men samtidigt ska det bli skitskoj (och sjäkvklart lärorikt) att testa på hur det känns! Jag är jättenervös över att jag ska lyckats bli kuggad, typ att jag voltar med bilen och totalkvaddar den, usch! Önska mig lycka till, kan nog behövas...


Sitter hemma hos mamma

Är så tråkigt att va hemma själv om dagarna, så då är det trevligt med lite mänskligt sällskap (för jag har ju faktiskt Hadock där hemma)så jag tog min racerbike och cyklade hem till mamsen idag. Snälla mammsi bjöd på lunch, köttfärssås och spagetti, så nu är man mätt i magen också. Annars händer här inte så mycket, jag mamma och gubben skrämde livet ur Jeppe när han kom hem från skolan, haha så lättroad man kan vara. (Väldans vad mycket "så" det blev, haha!)

Marcus ska "jobba över" idag, eller rättare sagt han ska stanna kvar på jobbet och grejja med min mosters bil i firmans verkstad. Möjligvis åker jag dit med mammi senare och sällskapar Mannen.

Detta blev ett ganska tråkigt och ointressant inlägg, men det orkar jag inte bry mig om. Det får helt enkelt spegla denna något tråkiag och ointressanta dag...

Jehovas vittnen-knackning på dörrn

Jag har lite av telefonfobi, jag gillar verkligen inte att prata i telefon, särskilt inte när någon annan är i närheten. Men något som jag tycker är ännu jobbigare än att prata i telefon, är när det knackar på dörren. Egentligen vill jag bara gömma mig, och låtsats som att jag inte hört någon knackning på dörrn. Men det kan ju va så att den som knackade på redan sett att jag är hemma, så jag blir ju illa tvungen att öppna dörrn.

Som nyss. Det knackade på dörrn, och när jag öppnade stod där ett par Jehovas vittnen-tanter som ville dela ut lite broschyrer. Jag blir lite ställd, och vill egentligen säga "Nej tack, jag vill inget ha" men istället blir man sådär svenskig och bara står där och lyssnar på allt dom säger. Nickar och håller med. Man vill ju inte verka otrevlig, så man tackar och tar emot allt dom öser på en.


Slöseri med papper om ni frågar mig
Tur att vi är så duktiga och källsorterar iaf

Onsdag mitt i veckan

Onsdag (fornsvenska: óðins- dagher) är den veckoda som kommer efter tisdag och före torsdag och kallas ibland "lillördag". Ordet kommer ifrån "piglördagen", vilken inföll på onsdagar, det var då pigan enligt traditionen hade ledigt eftersom hon inte fick vara ledig på den riktiga lördagen. Enligt äldre uppfattning veckans fjärde dag, men sedan internationell standard infördes 1973 räknas onsdagen som veckans tredje dag. /Wikipedia

 

Det var väl oerhört intressant och lärdomsfull läsning?


Sushi-picknick

Marcus ringde när han var på väg hem från jobbet, och föreslog att vi skulle köpa med oss mat och åka ut till Dagsås, eftersom det var så fint väder. Hur gulligt som helst! Sagt och gjort, men när vi kom till de vackra bokskogarna visade det sig att det fortfarande var vinter där, (whaaat!!!) Minst 30cm snö, och inte bara drivor, utan hela marken var snötäckt. Snopna bestämde vi oss för att vända tillbaka, och istället åkta vi ner till fästning och åt sushi i solnedgången.

Inte riktigt dne picknick vi tänkt oss, men det var mysigt i alla fall. Allting är mysigt med min älskade Marcus
<3


Kanske inte den traditionella picknick-maten, med gud så gott

Gårdagens (ekonomiska!) shopping


Dödtid att slå ihjäl =är lika med= lite shopping


Ekonomisk som jag är (kanske snål) passade jag på att
köpa två stycken 3-pack trosor för halva priset på H&M.
Och på KappAhl's barnavdelning hittade jag ett rosettdiadem för 20:-

Varje tisdagmorgon



Frukost och "Svenska Hollywoodfruar" på webben

Denhär dagen verkar börja bra... Not

Blir väckt av katten som är i full fart med att klättra på vägghyllorna i sovrummet. Dessutom är jag redan skitarg av någon anledning, sen kommer jag på att jag drömmde att det kom 20cm snö under natten. Var tvungen att springa till fönstret och kolla om det kommit någon snö, men icke! Däremot spöregnar och blåser det där ute, jäkla pissväder rent ut sagt. Och så upptäcker jag att katten har vält ner en vas som stod i köksfönstret, och vattnet har såklart runnit ut på allt som fanns på köksbordet -därinbland min dator! Blir åter på jäkligt dåligt humör när jag märker att datorn inte vill starta på första försöket. Nu är den förvisso uppstartad, och verkar fungera som den ska.

Kanske överreagerar jag, vad vet jag, men på något vis känns det kanske bäst att gå och lägga sig under täcket igen.


En jädrans huvudvärk har jag också!

Citat #vecka 12


Ehm, varför?

Hur kommer det sig att min header har försvunnit?


Fast i och för sig kanske dags att byta till något mindre vintrigt...

SUNday

Äntligen lite solsken! Senaste veckan har vart alldeles grå och trist, så lite sol satt inte alls fel. Något annat som inte heller sitter fel, är fågelkvittret som hörs utifrån. Och att snön nästan är helt borta. Det kändes lite hopplöst där ett tag, men nu verkar det som att våren äntligen är på ingång!


Jag längtar

Det blev bio ikväll

Jag och Marcus var på bio innan ikväll, vi såg Alice i Underlandet 3D. Jag hade inga direkta förväntningar på filmen, handligen hade jag knappt någon aning om då jag inte sett filmen när jag var liten (inte så att jag kom ihåg åtminståne) men jag måste säga att den var en aning, ehm typ konstig, haha! Men vad vet jag, den "riktiga" berättelsen är väl också sådär konstig. Det får helt enkelt bli till att se barnfilmen, det känns ju faktiskt som att man borde gjort det redan... Hur som helst, 3D är alltid lika häfitig, så det var helt klart värt att se filmen!


Klockan är inte ens tio, och jag är helt dundertrött! Det är nog lite (läs:
myyycket) pensionärs-varning på mig, för nu tänker jag gå och lägga mig och sova med min älskade pojkvän! Godnatt



Skaffa kanin?

Jag har alltid haft kanin under min uppväxt, och jag är så sugen på att skaffa en (eller kanske två) nu till sommarn. Vi bor ju trots allt nästan på landet, och har ju egen trädgård och allt så varför inte?



Hade planerat för sovmorgon

Jag och älskling hade planerat en sovmorgon, istället vaknar vi vid 6-tiden och kan verkligen inte somna om... Varför måste man ens vakna vid 6-tiden en lördagmorgon? Och varför är det alltid så jäkla svårt att somna om när man vaknar tidigt på helgmornar?

Jag har fått jobb!

Y E E E S ! ! !

Fick samtal från Netto, där jag var på intervju i måndags, och jag fick jobbet! Hon ville att jag skulle komma ner till stan idag och skriva på kontrakt, och undrade samtidigt om jag hade möjlighet att jobba ett par timmar och bekanta mig med kassan osv, för troligtvis drar det igång "på riktigt" nästa vecka redan!

Jag är överlycklig just nu!

Dagens inköp

Kvinnan som jag skulle träffa idag för intervju kunde inte komma pga sjukt barn, istället fick jag en ny tid tills på måndag.

Men när jag endå var nere på stan, passade jag på att gå i lite affärer. Och det blev lite shopping, lätt hänt...

Skor


Rikitgt nöjd

Påskpynt



Kylskåpsmagneter


Min favorit

Håll tummarna för mig

Nu är det dags för denhär veckans andra jobbintervju!


Ordna och Sortera

För ett tag sedan började den stationära datorn att krångla, och för att vara på säkra sidan lade vi över alla bilder (och allt annat också för den delen) på den externa hårddisken. Och nu har det blivit en enda stor röra bland alla bilder, det allra mesta ligger på ju hårddisken men den orkar jag ju inte koppla in varje gång jag överför bilder, så nu har en hel del nyinlagt hamnat direkt på laptoen.

Nu har jag i alla fall lagt över allting på laptopen, och gjort en särskild mapp "Ordna och Sortera" som jag har tänkt sysselsätta mig med ett par timmar nu. För detta är nog inget som kommer bli klart på länge...




Nästan tre och ett halvt tusen bilder att sortera. Yes...

Såndär vår och sommar-längtan man bara kan ha en grå och trist torsdag

Det är helt sjukt att det är en vecka sedan mamma & pappa Ahlström var här, det känns som att det var igår, i förrgår max! Men men, dagarna bara flyger iväg verkar det som. Och skönt är väl det, det måste ju betyda att våren och sommarn snart är på intåg. Fy satan vad jag längtar!




Hemma efter en dag på stan med mamsi

Vi har vart runt i massa skoaffärer och kollat efter träningsskor åt mamma, och även om vi hittade en del så slog beslutångesten till för mamma och hon har inte riktigt bestämt sig än. Vi var också runt i lite inredningsbutiker och kikade, finns en massa fint påskpynt, och jag är allt lite sugen på att köpa hem en påskkärring eller två. Men är det inte helt galet att en vanlig jäkla äggkopp kostar runt 100 spän!? Nej, det får bli Gekås-äggkoppar för vår del, haha!

Jag och mamma mötte upp gubben, och även morfar för lite käk på Blå Dörren. Självklart blev det baguetter, det är ju nästan obligatorsikt när man äter där!


Baguette a la kycklingröra


Coffie Toffie till efterrätt
(Mycket smaskigt!)

Lite sovmorgon

För en gångs skull lyckades jag somna om efter att Marcus åkt iväg till jobbet. Och gud så skönt det var att sova länge! Det kändes som att jag behövde det :)

När mamma slutar jobbet, ska vi mötas upp på stan. Hon ska köpa nya träningsskor, och jag tänkte passa på att kolla efter fler vår/sommar/höst skor till mig. Men köpas ska det inte göras idag, utan det får vänta tills helgen. Seko har äntligen fattat att Marcus har stämplat hela vintern och att han kanske ska ha lite pengar också, dumma dom att det ska ta sån tid...

Men det är inte så att jag tänker köpa skor för Mackans hela lön... Var ju på intervju i måndags, och ska få svar idag troligtvis. Man vet ju aldrig, men det kändes bra och lovande, så jag hoppas!

Nä, nu ska här fixas frukost

Ren och fin, från topp till tå



I eftermiddag har jag pysslat om mig själv lite grann här hemma. Först gjorde jag fotbad och filade fötterna, samtidigt som jag hade en "energizing vitamin" annsiktsmask i fejan (alltid lika skönt och uppfräschande att ha haft på annsiktmask). Och nu ska jag precis skölja ur en hårinpackning.


Jag måste köpa nya skor

Jag vill köpa nya skor, och jag måste faktiskt. Än så länge är det för kallt och blött ute med all snö för att dra fram vårskorna som är helt i tyg, och mina "sneekers" har redan hängt med ett par säsonger och börjar trilla ihop...


Nästa inköp blir utan tvekan ett par svarta dojs


Längtar tills det blir väder att köpa tygisar, i år tänker jag
köpa minst ett par blommiga, typ som dom vänstra

Det har vart en underbar helg

Det händer varenda gång jag är ifrån datorn en längre tid. Jag tappar skrivlusten. Denhär helgen var inget undantag. Självklart har jag inte haft någon lust att sätta igång datorn eftersom familjen Ahlström har vart och hälsat på.

Vi har haft en helt supermysig helg. Visst blev det lite trångt i vårt lilla torp, men finns det hjärterum så finns det ju skärtrum, haha. Och det har bara varit mysigt, och jag måste faktiskt erkänna att det känns en smula ensamt här hemma nu!

I lördags blev det födelsedagsmiddag för Marcus på Wärdshuset, och därefter åkte vi hem till mamma och gubben på lite kaffe. Vi hann också med att hälsa på min pappa ute i Espevik på lite fika, så nu har Ahlström:arna full koll på inte bara Varbergs stad, utan hela kommunen, haha!

Vi har åkt till Gekås också! Det blev inte bara ett, utan två besök till dit under helgen. Först åkte vi dit i lördags, då var där knökat på folk och man fick bara panik. Därför gjorde vi ett nytt försök på söndagen, och det var som natt och dag, nästintill ekade där, haha! Nu ekar det i plånboken ist...

Vädret har varit underbart, riktigt vårväder. Särskilt i lördags, så då blev det en långprommenad runt fästningen och på strandpromenaden.


Loveli

Citat #vecka 11


Måste bara säga:

att jag ska på jobbintevju på måndag!


Ahlström:arna påväg mot västkusten

Idag är en dag som jag, och framförallt Mackan, har sett fram emot väldigt länge. Idag får vi Uppsala-besök, av hela tjocka släkten Ahlström.

Först idag kommer mamma och pappa Ahlström, och imorgon kommer syster Ahlström + man. Det är ju självklart att Marcus måste få fira sin 25års dag med sin familj, och vad är då inte bättre än att introducera Ahlströmarna för Varberg och västkusten. Så dom kommer ner och stannar ett par dagar, och det ska bli superroligt! Det kommer bli födelsedagsmiddag ute på restaurang, och så ska vi hinna med ett besök på gekås, haha!


Syskonen Ahlström, från min student

Igår blev det lite kalas för Mackan

Vad är en födelsedag utan kalas?

Och vad är ett kalas utan ballonger?

Vi skålade skumpa



Marcus fick massa fina presenter


Manlig som han är, hade han önskat sig en massa verktyg

Efter maten (thailändska köttbullar) blev det fika


Cupcakes a la Josse, inte så pjåkiga va!

Och självklart bjöds det på tårta!

Kanske inte den mest snygga, men god i alla fall :)

Ålderskillnaden

Fem år skiljer det mellan mig och Marcus. Fem år kan verka mycket i vissa sammanhang. Till exempel när man tänker på att Mackan nu är 25, och jag fortfarande är en tonåring i ett par månader, haha!


Min student 2009-06-05

Födelsedagsbarnet

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år!

9:e mars och idag fyller min älskade underbara pojkvän 25 år. Jag smög upp tidigt imorse, och kom sen in till Marcus i sängen med en födelsedagsbricka



Jag har bakat (lite mindre eleganta) cupcakes dagen till ära!

Dagens middag



Köttfärssås a la Josefin



Fåglarna utanför köksfönstret behöver inte heller vara hungriga

Plötsligt händer det


Vinst på 50 spän. Två nya lotter, tack så mycket!

Får ju inte glömma...


Ett stycke liten Josefin


Har fortfarande en del fotoalbum kvar att scana in,
men bjuder på denhär lilla godingen :)

Citat #vecka 10


Vårfint i köksfönstret

Min alldeles undrebara och bästigaste mammsi förgyllde min gårdag med lite påskliljor att locka fram vårkänslorna med!



Visst ser det vårigt ut!
(Säger man vårigt eller vårit?)

Tidig söndag

Att vakna halv sju en söndagsmorgon och inte kunna somna om igen är kanske inte det roligaste. Men får väl se det positiva, att det kommer bli en mycket lång dag idag vilket ger mig mer tid åt den storstädning som jag planerat idag.


Mot Göteborg

Idag ska jag och Mackan åka till Göteborg med mamma och gubben. Först blir det IKEA och Biltema, och sist men verkligen inte minst bär det av hem till storasyster Linda! Har inte träffats på flera månader, så det ska bli superkul, och ska bli spännande att se hur dom har fått ordning på lägenheten som dom renoverat.


I lilla Varberg får vi nöja oss med katalogerna...

Fredagsmys hos oss

Jag och Mackan har haft fredagsmys i soffan framför Let´s dance
Och nu börjar snart mitt nya favooprogram -Solsidan!





Blå tå

Varning för känsla tittare!

Efter allt prommenerande idag kände jag för ett fotbad.

Ja såhär fin har min nagel blivit sen en byrå kände för att ställa sig
på min stortå för 1½ månader sedan när vi flyttade från lägenheten.


Jag bara väntar på att den ska lossna... Usch

"Hej, jag skulle vilja lämna en jobbansökan"

Mataffärer, klädbutiker, caféer möbelaffärer, inredningsbutiker, you name it. Jag har praktiskt taget slängt CV:n och jobbansökningar runt omkring mig idag.


Det lutar väl åt att det förmodligen kommer bli något sommarjobb. Men det är ju alltid en bra början, och kan ju alltid leda vidare till något mer. Jag är så trött på att vara den enda (snart) 20åriga i Sverige utan jobb. Jag vill vara sysselsatt och göra något på dagaran. Jag vill tjäna pengar. Jag vill ha en riktig vardag.

God morgon fredag

Idag har jag körlektion kl 8:45. Det var länge sen jag behövde ställa klockan, men idag ringde den halv sju och då var det dags för en uppiggande dusch.

Jag kom på att det inte är så smart att duscha på morgonen, man fryser ju alltid lite extra mycket precis när man klivit upp sängen (särskilt mycket när strömmen gick dagen innan, och luftvärmepumpen ställde om sig) och då blir det ju automatiskt lite dyrare vattenräkning. Det är sånt tråkigt man måste tänka på när man är vuxen och bor i villa, haha!

Nu sitter jag här med en kopp te (det värmer ju lite det också) och skriver ut lite CV:n som jag ska ta med mig och lämna ut på stan efter min körlektion.


Nyduschat ruffs till hår och i allmänhet lite sleten...
"Men vad gör det om hundra år när allting kommer kring"

Vad gör jag nu då?



Först ett oroväckande surrande. Sen en explotion! Nja okej, kanske inte en explotion, men en rejäl smäll. Eller ett litet poff.


Min katt och jag




Onsdag...

Ja det blev ju Gekås igår med mami, och förutom mamma så följde även gubben och Marcus med. Stackars Mackan, han fick hålla sig borta hela tiden så att han inte skulle se något. Jag fick i alla fall fixat allting, så nu kan här bli födelsedagskalas!

Som vanligt blev det lite (denhär gången, jätte jätte jättelite) för dyrt för ekonomin. Den är liksom i botten just nu. Dumma facket har ännu inte skickat några pengar till Marcus för att han stämlpat, så tur är väl att jobbet har börjar dra igång som smått...

Men jag vill också jobba! Har fått två nej nu, och det känns faktiskt riktigt tungt... Idag har jag körlektion, och därefter tänkte jag gå runt på stan och lämna ut lite CV:n. Jag är verkligen trött på att inte ha något jobb. Att inte ha några pengar.




Första gången i världshistorien som jag inte är ute i god tid...

Idag är det en vecka kvar tills Mackans 25årsdag.
Jag har fortfarande ingen pressent.

Så, nu blir det en impulsiv tripp till Gekås med mami

Ny vecka. Ny månad. Nya tag

Måndagar har ju som stämpel att vara den dag då "mitt nya hälsosammaliv ska börja". So I heard...

Idag är det måndag, och dessutom är det första dagen i en ny månad (kan inte riktigt förstå att det redan är mars) så idag om någon dag borde vara en såndär idag-börjar-mitt-nya-liv-dag, så varför inte go for it?

Jag vaknade, och gick raka vägen upp på crosstrainen (vi fick överta den av mami eftersom den inte fick plats i deras nya lägenhet) och trampade på i en halvtimma. Inte så konstigt att jag inte orka längre, är ju ändå mer än ett halvår sen jag tränade på riktigt sist. Skärpning på mig!


Nu blir det frukost och sen dusch. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på!

Citat #vecka 9


RSS 2.0