För dom som bryr sig

Bilbesiktningen gick bara bra!


Mot Uppsala och Valborg

Nu har jag vart iväg och hämtat Marcus på jobbet, och nu är vi hemma en snabbis, innan det är dags att köra mot stationen. Tåget går 17:05 och vi är framme i Enköping 22:09 och där blir vi hämtade av mamma Ahlström (tror jag...) och sen bär det av hemåt Almunge.

Det ska bli så så roligt och trevligt att åka upp och fira Valborg. Jag har ju hört en hel del om hur häfligt det är i Uppsala på sista april, här nere i Varberg är det inte alls lika stort, så det ska bli najs.

Några biler från Valborg 2009



Vi var nere i Varberg under förra årets Valborg, det var rekordvarmt,
sådär så att man trodde att det var sommar istället för tidig vår.
Det var en mycket trevlig helg iallafall



Read a book

Har precis lagt mig till rätta i soffan, och tänkte försöka mig på att läsa en bok som jag fått låna av mamma. Jag är ju inte så mycket för att läsa, vet faktiskt inte alls varför, det bara är så. Men jag vill verkligen känna detdär lugnet av att kunna läsa en bok sida för sida, så jag ska göra ett försök.

Jag menar, tågresan till Uppsala tar ju ett par timmar, så det vore ju toppen om man kunde fördriva tiden genom lite läsning. Något säger mig nämligen att Marcus, min läsmal till pojkvän kommer att sitta med en bok största delen av tiden, och då är det inet så skoj för min del om inte jag har nåt att göra...

Så jag ska verkligen ge denhär boken ett ärligt försök (jag menar, det finns ju faktiskt böcker (läs: en bok, "Sommarsystrar" min absoluta favvo, jag har läst den varje sommar sen jag va 13-14) så helt hopplös är jag ju inte på dethär med böcker... Men för säkerhetens skull laddar jag min fina rosa iPod också, haha!



Någon som har läst? Mer än mamma då alltså...

Bilbesiktning

Idag har jag haft körkort i 1 vecka och 1 dag, och nu ska jag alldeles strax köra iväg till bilprovningen och besikta bilen. Gaah! Får se hur detta kommer att gå...


Det gick ju sådär för mig när jag skulle byta däck för ett par veckor sedan...

Just the way it is

Detta är en onsdag som känns lite sådär lagom grå och trist, precis som värdet idag. Får hoppas på bättre väder i helgen, då drar vi ju till Uppsala för att fira valdborg, och självklart träffa Ahlströmarna! Det har renoverats lite hos svärföräldrarna, så det ska bli spännande att se! Det ska verkligen bli superroligt att åka upp, det va alldeles för länge sen...


Såhär mycket snö var det i Uppsala sist vi va där.



Ett vitt skåp i vårt vardagsrum

Härom veckan hämtade vi ett vitt fint skåp ifrån min pappa.
De senaste säkert 3-4 åren har det bara stått och samlat damm,
vilket jag tyckte va onödigt, så nu bor det hemma i vårt vardagsrum


Ego? Jag? Va, vadå?

Titta på denhär sötnöten då!




Sötaste katten i världen!

Hadock sover alltid bredvid oss i sängen. På kvällen och natten ligger han i Marcus knäväck, och på morgonen när Marcus klivit upp och åker till jobbet, då kryper Hadock upp och lägger sig hos mig, och snozar med mig tills jag går upp.

Godmorgon, eller kanske godförmiddag...

Nej, jag har inte sovit enda tills nu. Har faktiskt vart ute i trädgårn och fixat i två timmar, och nu har jag precis kommit in och fått i mig lite frukost.

Nu tänkte jag göra ett fotbad och kolla på Hollywood fruarna på webben, det är ju min lilla tisdags-rutin :) Sen blir det duschen, för sen kommer mamma förbi en sväng och då kan man ju inte lukta illa...

Nytt jobb -igen

Förra veckan gick jag till Netto och frågade angående schema och tider osv. Jag har ju inte fått jobba nåt på länge nu... Och jag visste ju att jag bara var extraanställd, men kände ändå att jag ville ha nåt hum om när och hur mycket jag ska jobba, speciellt eftersom det börjar närma sig sommar och högsäsong i Varberg. Då får jag till svar att jag bara är extra typ om någon är sjuk... Och i sommar får jag jobba "åtminståne ett pass i veckan" What!? Kände mig rent ut sagt jävligt lurad, men vågar ju inte säga något, lite lagom feg och rätt så förvånad...

Har minst sagt varit irriterad över hela situationen, känslan av att det aldrig kan gå bra för mig, alltid ska det va nåt som strular. Men nu verkar allt ha löst sig. Fick erbjudande om sommarjobb inom vården, som jag givetvis tackade jag till! Kommer att börja redan i maj lite smått, och troligtvis kommer det finnas jobb för mig även efter sommarn. Kanon.

Fina bilder på en fin katt



Ett hav av blommor, och en liten katt

Monday of harmony

Idag har vart en lugn med endå händelserik dag. Vaknade med världens magont och kände mig febrig, somnade om och vaknade igen några timmar senare och då kände jag mig helt som vanligt, lite skumt detdär. Efter frukosten tog jag fram städutrustningen och gjorde en storstädning -vilket verkligen behövdes.

Efter allt städande ringer världens bästaste Alexandra och föreslår en prommenad. Självklart! Vill verkligen passa på att spendera så mycket tid som möjligt med den tjejen, det går ju aldrig att veta när man ser henne i sverige igen (Hon har fått jobb på Fritidsresor, och har precis kommit hem efter en kurs på Gran Canaria, och om en vecka åker hon till Italien och stannar där ett halvår)

Marcus kom hem från jobbet en snabbis och slängde i sig lite mat, innan det var dags för honom att åka iväg på jobb igen. Han jobbar igen fredagens jobb, eftersom han tagit ledit då, vi åker ju till Uppsala på torsdag -något som jag verkligen ser fram emot!

Under tiden som Marcus jobbar över, har jag åkt hem till mamma och sällskapar henne. Vi har precis druckit lite kaffe, och sitter nu vid varsin dator och är sådär äkligt sociala som man är i dagens i-länder...


Ja, mamma och jag är lite knäppa.
Skriver till varann på fejjan, när vi sitter brevid varann

Citat #vecka 17


Söndag -vilodagen?

Vakna runt 8-snåret. Ligga och gosa i sängen med världens underbaraste Marcus, och spela spel på mobilen, har laddat ner "Vem vill bli miljonär".

Två timmar senare hämtar vi syster hos mamma och kör henner till doktorn, hon har dragit på sig en halsfluss. Kör till apoteket och hämtar ut medicin, sen skjutsar vi ut henne till pappa i Espevik.

Kör tillbaka till stan. In på Mekonomen och beställer en ny kamrem åt min mamma (henens bil gick ju sönder i veckan, bara några timmar efter att jag lånat den precis efter att jag fått körkortet)

Anyvej... Vidare hem till Angelica, en tjejkompis vars bil haft nåt problem med "skrammel" som Marcus lovat att kolla på. Köra ut till verkstaden på Mackans jobb, fixa med bilen.

Kör hem till mamma igen, dricker en kopp kaffe och äter ett par smörgåsar.

På väg hem från mamma, kör vi en "liten" omväg, ut till Hunnestad och hälsar på en jobbkompis till Marcus. Där kollar vi på ett par kistor som vi kanske ska få (jättefina, men vet inte vart dom ska få plats i vårt lilla torp) Vi går även ut i jobbkompisens fårhage och kollar på ett litet lamm, så gulligt. Jag vill också ha en gård med massa djur!

Kör hem, parkerar. Får idéen att åka till Gekås. Klockan är vid det här laget 15:40, och Gekås stänger 17:00. Vi bestämmer oss för att åka, racera dit, och gör ett rekordbesök. Femtio minuter shopping och 412 kronor senare satte vi oss i bilen och körde hem.


Måste ju erkänna att man får en hel del
för pengarna på Gekås -bokstavligt talat!

Nu har vi varit hemma i dryga timman
, och förutom att vi har packat upp gekås-inköpen, har vi hunnit med både det ena och det andra. Marcus har plockat iordning här hemma, vikt tvätt och städat lite. Jag har diskat, och lagat mat, köttfärssås och pasta som vi ska äta nu -jag är hungrig efter denna söndag!


Förklädet som jag använde köpte vi idag på Gekås, 24:-, taget!


ÖNSKELISTA


T I L L  B A D R U M M E T

Vårt badrum är ju inte det största, och inte det mest förvaringsrikaste.
Ett tvättställsunderskåp i serien Freden från IKEA inte vara helt fel, det
är lagom stort (eller rättare sagt litet) och skulle verkligen vara perfekt!

Lite nya handdukar och duschhandukar skulle inte heller vara helt fel.
Tror nog att det skulle bli jättefint med badrumstextilerna i en turkos färg.
Även en liten badrumsmatta i matchande färg skulle vara fint


K Ö K S T O L A R

Våra stolar vi har nu är sådär lagom vingliga och ostabila,
så ett gäng nya kökstolar är verkligen behövligt.
Några exempel från IKEA på vad för sorts stil vi är ute efter.



U T O M H U S M Ö B L E R

Jag har alltid tyckt om hängstolar, och tycker att det skulle passa perfekt
i vår trädgård. Ett måste är dock att den (eller dom, vill helst att ett par)
klarar av väta, därför är det nog smidigast med nån typ av nät-material.

Härliga sommarkvällar vill man ju gärna sitta ute och äta, och då är det ju till
sin fördel om man har utemöbler i form av bord och stolar att använda!
Just de möblerna som är på den nedre bilden är ifrån Jysk, och betsår av
bord, två stolar och en soffa, och det fallar mig helt i smaken!


Ö V E R K A S T  /  L A P P T Ä C K E

Ett fint och varmt överkast skulle göra sig hur bra som helst i vår säng
Jag gillar verkligen det blommiga och romantiska som är "inne" just nu, men
funderar på om jag rent av skulle tröttna efter ett tag. Är lite kluven där, fast
är helt säker på att jag vill ha ett lapptäcke iallafall, gärna med lite mönster.



Jag förstår ju att allt detta inte är billiga grejer, men jag fyller ju faktiskt 20 år, haha! Men jag tycker faktiskt alla ni som har planerat att ge en födelsedagspresent till mig, kan snacka ihop er, och kanske gå ihop om något. Om inte annat, så är ju pressentkort heller inte fel.

Annat (litte mindre gerjer) som står på önskelistan är bl.a

- Serveringsfat och skålar
- Converse, gärna i nån fin blå färg
- Dricksglas
- Tunikor/Klänningar/ Blusar i längre modell
- Vita pärlörhängen (STORA, fast inte fööör stora)
- Levis Twisted-jeans


Parkering rond 1

I fredags kväll kom vi äntligen till start med vårt parkeringsprojekt!

Fas 1: Flytta en stor buske



Fas 1 avklarad
Jag blev kanonnöjd med resultatet, inte nog med att det ser fint ut,
nu kommer vi också ha bättre insynsskydd mot  "innegården"


Fas 2: Schakt för botten


Fas 2 avklarad

Fas 3: Fylla i med bärlager



Fas 3 avklarad.
Det enda som är kvar att göra nu är att läggqa
stenen och fingruset, det komemr bli kanonfint!

Danmakr 2010-04-24

PÅ TÅGET
Mackan och jag blev lite sena iväg till stationen, vi fick racerbike
genom stan, och kom i tid. Vi åt lite frukt-frukost på tåget.


Knäppa pojkar


PÅ BÅTEN

Härligt väder!


Flamsiga familjen
Mackan, Gubben, Elin, mamma, Jesper och Rasmus
(varje gång som jag skulle ta en gruppbild ropade
jag "familjen" sådär som sunes pappa gör, haha
)


Rasmus lekte Titanic


Jag och Mackan


FRAMME I HELSINGÖR



På promenad genom stan


UTESERVERING

Vårkänsla!


Rasmus blev itvingad en gammeldansk, usch och fy och blä.


Mackan och Mamma


"SHOPPING"



Vi hittade blindöl, med blindskrift och allt, hahah!


Jesper köpte Captain Morgan, och en cigarr


Gubben köpte också cigarr, fast modell störe!


MIDDAG PÅ PAKHUSET

Varje gång vi är i Helsingör käkar vi middag här, vi har alltid
varit nöjda både med maten och servicen. Men inte denna gång...

...vi fick vänta i typ en halvtimma bara på att få menyerna,
och sen dröjde det yttligare en timma innan maten kom


När maten väl kom smakade den som vanligt helt gudomligt gott,
men eftersom vi hade båt och tåg att passa fick vi slänga i oss maten


Grabbarna

Sen var det dags att säga hejdå och tacka Danmark för denna gång


Det är konstigt att man alltid lyckat få med sig öl efter en vända i Danmark, haha!

Nu blir det Danmark



Min och Mackans första resa till Danmark, sommar 2008

Har sagt det förrut...

...men säger det igen, tänk att en hel vecka redan har passerat! Det är redan fredag igen. Och det känns faktiskt helt underbart med lite helg framför sig!

Ikväll ska jag och Mackan ha lite myspys här hemma, bara vi två. Vi ska käka gott, gosa ner oss under filten i soffan och se på tv, och stanna där hela kvällen, hihi. Mysigt värre, och mycket bättre kan en fredagkväll inte bli i mina ögon.

Imorgon blir det andra bullar, då är det Danmark med mammi, och dricka öl så det heter duga som gäller, vilket ska bli superskojsigt!


Min jungfruresa gick bättre än Titanic's

Igår hade jag min jungfruresa, lånade mammas bil och skjutsade ner lillasyster till stan, och körde hem helt själv. Al by my self. Det var inte lika läskigt att köra själv, som jag hade förväntat mig att det skulle bli. Jag menar, hittintills har jag alltid haft Mackan eller någon körskolelärare i passagerarsätet, så visst kändes det lite ovant att faktiskt köra helt själv för första gången.

Men som sagt, klarade mig bra mycket bättre än Titanic. Men det måste varit ödet (!) för bara någon timma senare när mamma och gubben körde med bilen fick den tvärstopp, fel på kramremmen (vad det nu än är...) Kan bara säga att jag är jävligt glad att det inte hände mig !!!

Idag har jag sjutsat Mackan till jobbet, så att jag på så vis kan ha bilen hela dagen. Körde även mamma till jobbet (hennes bil fick helt enkelt stanna kvar på plats igår...) så vid det här laget är jag ju van vid att köra själv, haha!

License to drive


Äntligen!

Ja, vad är det man brukar säga: Bättre sent än aldrig.
Lite drygt en månad kvar till min 20årsdag har jag äntligen fått körkort!

Uppkörning idag!

Om fyra timmar sätter jag mig i bilen...
Om 4½ timma har jag förhoppningsvis mitt körkort!



ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

Idag firar jag och Mackan 28 månader tillsammans

Jag och Mackan bestämde för länge sen att varje månad den 20:e skulle vi fira att vi fått ännu en månad tillsammans. Men grejen är bara den att vi alltid har glömt bort det, varje månad kommer vi ihåg det ett par dagar för sent.

Sådärför blev jag jätteglad att jag kom ihåg det idag! Idag är det 2 år och fyra månader sedan vi blev ett par. De senaste timmarna har jag gjort iordning en romantiskt middag för två. Nja, kanske inte så värst romantiskt, men käk blir det, haha! Dessutom har jag gjort mitt livs första toscakaka, för jag vet att det är en favorit hos Mackan. Ska bli spännande att se vad han tycker, och spännande om han kommer ihåg att det är den 20e idag!


Egentligen borde man fira varje dag i vårt förhållande.
Jag älskar dig

Some me-time

Under förmiddagen har jag planterat om några blommor/växter här hemma.  Har även slipat ner ett par skåp som vi har tänkt måla om i vitt. Så nu känner jag mig duktig, och tänkte belöna mig själv med lite fotbad, annsiktsmask och såntdär.

I helgen åkte jag och föräldrarna Ahlström till Gekås,

jag passade på att köpa halva NIVEA's sortiment.

Det kommer iallafall att komma väl till pass just nu!


Tisdagmorgon är lika med


Frukost och Hollywoodfruarna på TV3play

Nu ska vi sova

Nu ska jag och min älskade man hoppa i säng, eller ja vi ligger redan här och ska snart nana kudden. Det ska bli skönt att sova i vår egna säng igen efter tre nätter på bäddsoffan, och dessutom har vi bäddat rent dagen, eller kanske natten, till ära. Att sova i en nybäddad säng är ju bland det bästa som finns. Och att ha en underbar pojkvän vid sin sida är ju inte fy skam det heller!

Godnatt




"Gamla" bilder från förra veckan nångång

Today it's Monday

Det har vart en toppenhelg med mamma&pappa Ahlström, och nu är här genast lite tomt här hemma i torpet. Varken föräldrar eller hundar här längre.
Men det dröjer inte länge innan vi ses igen, i slutet av månaden åker jag och Marcus till Uppsala -det va ett bra tag sen vi var där sist, hela fyra månader har passerat (!!!???) Så det ska bli hur kul som helst att åka upp.

Änyvej. Jag har nyssens kommit hem från stan. Har kört min sista körlektion nu på morgonen, bara två dagar kvar till min uppkörning nu! Det ska bli så himla skönt att få det avklarat. Bättre sent än aldrig liksom, haha.

Nä, nu ska jag få lite gjort här hemma. Bädda iordning bäddsoffan som jag o Mackan har sovit på i helgen (ska bli otropligt skönt att få sova i vår egna säng inatt) Tänkte ta en svängom med dammsugarn också. Och diska. Och tvätta. Och... Ja, lite hushållssysslor med andra ord.

Citat #vecka 16



Så klokt.

Måste rusa

Idag är det fredag, och nu på morgonen och förmiddagen väntar några timmars arbete för min del. Marcus är fortfarande sjuk, eller han är på bättrings vägen men satnnar hemma idag för säkerhets skull, min lilla älskling...

Som sagt, fredag idag -och mamma & pappa Ahlström kommer ner över helgen! Det ska bli superroligt! Vi har lite planer, inte ehlt oväntat blir det gekås, haha. Dessutom ska vi på säsongsinvigning på Marcus jobb under lördagen, så då är det upp till bevis för honom. Och så har vi också tänkt hinna med en sväng ner till Träslövsläge och ha en Tretoppar-premiär

Men nä, nu får jag ta min bike och cykla iväg, nu äre städa trapphus som gällen

Underbara vår

Är det inte härligt att vakna av solen som lyser in genom sovrumsfönstret.
Och utanför hör man fågelkvitter. Där är faktiskt vår nu, helt underbart!


Jag bara älskar att våren äntligen är här -på riktigt!
Kvittrande fåglar. Solsken. Blommor och bin.

Mina små älsklingspojkar



Marcus är hemma från jobbet med feber och frossa, stackarn. Just nu sover han i soffan, och Hadock ligger på golvet bredvid och sover han också

I passed the test


WOHO!!!

Hoppas det går lika bra på provet

Såg att jag skrivit uppkörning i det tidigare inlägget, men idag är det "bara" uppskriving. Har gjort ett test nu på morgonen, och jag hoppas verkligen (och tror) att det ska gå lika bra på provet!


Lite uppdatering

Idag har jag städat trapphus ett par timmar. Har även städat och fixat med disk och tvätt här hemma i ett par timmar nu. Känner mig riktgt duktig :)

Tänkte belöna mig själv med ett fotbad lite senare. Det behöver mina stackars fötter! Och tänkte göra en hårinpackning och annsiksmask också. Man måste ju faktiskt "lyxa till" vardagen litegrann ibland.

Eftermiddagen och kvällen kommer ägnas åt att plugga inför morgondagens uppkörning uppskrivning. *Håller tummarna*

Äppelpaj till frukost?

Min frukost idag


Smakar PRECIS som äppelpaj, mumsfilibabba!

Citat #vecka 15


Min söndag i bilder

Vi tvättade bilen



Vi åkte till Jysk och kollade på utemöbler


Sen var det dags att pyssla om bilen igen,
och ta av vinterdäcken och byta till sommardäck


Jag försökte. Gick inte så bra...

Blev en vända ut till pappa i Espevik,
och hjälpte till med lite ommöblering




Hem igen, och dags för middag. Grillat såklart.


Vi tog en liten cykeltur ut till Getterön




Fint

En helt klart behaglig söndag :)

Todays trädgårdsarbete

På baksidan fanns tidigare två tråkiga rabatter på varsin sida
om trappen vid verandan. Vi har lagt kantsten i en fin båge, och
i rabatten har vi planterat nåt vildvuxen vi hittade i syrenhäcken


Voilá

På framsidan vid entrén, där jag tidigare i veckan grävde upp
massa vildvuxna rosenbuskar, har vi lagt likadan kantsten.


Kolla vem som gömmer sig i buskarna?

Åh, det kommer bli så fint här i sommar!


Det kanske verkar som att det bara är Marcus som har gjort en massa idag, med tanke på all stensättning (satte även kantsten på baksidan där vi planerar att göra iordning ett land) men då måste jag bara tillägga att jag har gjort en hel del jag också. Först och främst är det jag som har grävt överallt där stenen skulle läggas. Och jag har beskurit alla rosenbuskar. Och tillsammans har vi hjälpts åt att beskura syrenhäcken. Så, då fick jag sagt det också...


Todays lunch

Pasta Carbonara
och lite ketchup


Jag gjorde en smile


Mackan gjorde M hjärta J

09.56 Lördag 10 April

Jag och Mackan har haft sovmorgon, hur härligt som helst måste jag säga! Igår blev det grillat hemma hos mamma och gubben, kändes som en evighet sen jag va där sist, så det var bara trevligt. Sen parkerade vi oss i soffan och kollade på "Så ska det låta". Kan ju inte påstå att det blev särskilt sen kväll, men ändå hur skönt som helst att få sova ut i morse.

Nu är vi i alla fall uppe, och Marcus gör iordning frukost. Sen blir det ut i trädgårn och fixa. Det är mer jobb än vad man tror med trädgård, särskilt när de tidigare hyresgästerna aldrig någonsin verkar ha rensat ogräs eller liknande. Men so what att det är mycket jobb, det är ju hur kul som helst!

Solkatt

Efter att ha vart ute på äventyr hela dagen,
så vilar Hadock ut sig i mitt knä i solskenet.


Trädgårdstomten Josse

Idag har jag vart ute i trädgårn och fixat en hel del.
Eller, ja lite grann åtminståne...


I denhär rabatten har jag grävt upp en hel del vildvuxna rosenbuskar...


(forts.) ...som jag har planterat här istället. Här ska vår blivande
parkering vara, tänkte det kunde va lite fint med nåt som "ramar in"


Jag menar, det är ju bra dumt att kasta helt fungerande rosenbuskar...

Hadock och Jag

Vi är goda vänner, fastän mycket olika.


Vi "gosar" på köksgolvet

Torsdag (!?!?)

Asså jag vet hur jobbig jag är med mina "åh, så fort veckorna går, blablabla..." men seriöst, torsdag, redan !? I denhär takten är det ju snart sommar!

Hur som helst. Idag kom jag upp i tid, istället för att ligga kvar i sängen till sista stund som jag har gjort senaste veckan, har jag nu kommit tillbaka till mitt vanliga gamla jag, och klev upp samtidigt som Marcus åkte hemifrån. Jag har redan diskat, och tänkte vika lite tvätt nu.

Och så måste jag få i mig lite flurre, om 40 minuter kommer gubben och hämtar mig, och sen väntar jobb ett par timmar. Netto hörde av sig igår också, verkar som att det kommer dra igång nu nästa vecka, vilket är superbra!

Ja, nä. Tvätt och frukost var det!

Just the two of ous

Snart kommer Marcus hem från jobbet, och då ska vi laga mat, blir lassange idag, mums mums! Sen tänkte vi spendera eftermiddagen och kvällen ute med lite trädgårdsarbete, Marcus har fått hem en massa sten ifrån jobbet som vi ska göra fint med i rabatter och sådär.

Det känns som en evighet sen jag o Mackan hade en kväll bara vi två. Unden påsken blev det ju bara massa fest var och varannan dag, plus att jag hängde en hel del med tjejena. Och nog för att det var treligt (säger inget annat!) men det ska faktiskt bli riktigt mysigt och skönt att det blir "som vanligt" igen.

Kanske är vi ett riktigt pensionärs-par, jag och Mackan.
Men det trivs jag bra med!


Love you!

Tisdag kopierad från Facebook


Orkar liksom inte skriva samma sak här på bloggen.
Faast, nu gjorde jag ju det i alla fall, typ..


Aja, det är min tisdag hur som helst.

Måndagkväll

Kladdkakamuffins, kaffe och Snövit på Disney chanel

Drömmer mig bort till Egypten...

Det var ett par dagar för några veckor sen som solen var framme och verkligen värmde, och man kände att våren och sommarn inte va så långt borta ändå.

Men, alltid ett men. Den senaste veckan, och ändå lite längre, har det endast bjudit på grått och trist väder. Regn och blåst. Vart är sommarn?

Jag säger då bara en sak.
Jag saknar Egypten!
















Måndag den femte april tjugohundratio

Påskhelgen har vart hel najs. Först och främst, hur roligt som helst att träffa utlands-tjejerna, som för övrigt lämnar sveige igen om ett par dagar... Och även om krogen var tråkigare än tråk i lördags, så var det endå en trevlig förfest hemma hos oss.

Gårdagen blev slappare än slappas, till en början med tog jag o Emma den längsta sovmorgonen på länge. Vi delade på vår säng alla tre, det var mysigt haha! När vi vaknat till liv förflyttade vi oss från sängen in till soffan i tv-rummet där Mackan spelade tv-spel hela "morgonen". På eftermiddagen kom Alexandra, och även då stannade vi i soffan och glodde på TV4 Film halv kvällen. Mackan gjorde även världens godaste söndagsmiddag, färskpotatis kokat med dill och marinerad kyckling -grillad såklart. Det finns ingen bättre mat än grillat!

Any way, det var vår söndag. Idag är det, ehm också söndag, typ. Fast Marcus är iväg och jobbar, duktig som han är. Jag själv är man hemma, har tagit hand om helgens disk, och nu tänkte jag ta en sväng om med dammsugarn.

Citat #vecka 14


Påskafton

Jag och Mackan har spenderat dagen ute i Espevik, hemma hos pappa på påskmiddag. Som vanligt blev det lite för mycket av det goda, blir lätt så hemma hos min käre far som gärna dukar upp bufféer. Men gott var det, som alltid!

Förutom mat, blev det lite fotboll ovh studsmatta med småböderna (som inte är så små längre) och Mona hjälpte mig att sy upp axelbanden på en klänning som jag ska ha på mig ikväll. Efter en dags vila (igår) är det nu dags för utgång igen. Först blir det lite förkrök här hemma hos oss, stackars Mackan blir själv med mig och fem tjejer, haha! Men det ska bli riktigt skojsigt.


The dress for tonight
Aprikost är ju lite påskigt, litegrann iaf


Långfredagens påskmiddag

Mamma, gubben och lillebror kom hem till oss igår kväll för lite påskmiddag, vi slog på stort och körde tre-rätters.

Förrätt
Toast med västkustsallad, avokado och dill.
Kokta ägg (som jag förövrigt hade målat så fina)


Huvudrätt
Lammstek med potatisgratäng och sallad

Det va så gott, så jag glömde ta kort innan jag käkat klart

Efterrätt
Cupcakes a la påsk

Klockan 10.08 dagen efter

och jag har precis kommit innanför dörrn efter storhandling! Det är sådär vanliga och normala dagen-efter-påhitt, haha


Det vankas påskmiddag hos oss ikväll!

Efter tacomiddagen hos Lisa blev det som sagt utgång. Hade till en början inte tänkt följa med ut, men tänkte va fan, måste ju passa på nu när hela gänget var samlat i landet. Halva liga är ju utomlands på livstid känns det som. Lisa har vart i Berlin i snart ett år, och Alex har nyss fått jobb på fritidsresor så om ett par dagar åker hon iväg, till okänd destination på obestämd tid, så man måste verkligen ta vara på denhär tiden vi har!

Nä, nu ska jag sätta igång med lite förberedelser inför kvällen!

So far, so good

Än så länge har jag klarat mig från första-april-skämt. Tror jag, haha!

Nu laddas här två avsnitt That 70's show på TV4. Hadock sitter med mig här i soffan, han blir så gosig när han har vart ute i några timmar. Precis som igår, sprang han ut direkt när jag kom hem från jobbet innan idag. Men nu är han helt färdig verkar det som, han ligger här i mitt knä och flåsar den lilla killen!

Marcus ska jobba över idag, och jag ska ju som sagt umgås med tjejerna ikväll. Det ska bli hur skoj som helst! Men måsta sluta småäta på påskgodiset, annars får det inte plats med någon taco i magen, haha!

1a April 2010


Det är redan april. Det är sjuuukt vad tiden går! Galet.


Min student 5/6 -09
Känns som det var igår, men sanningen är att det gått snart 10 månader!


Idag hade jag sovmorgon, och det var välbehövt då det blev lite väl sent igår för att vara vardag, åtminståne för min del (läs: jag kom hem och kröp i säng runt 22:30 haha). Jag o Alexandra åkte hem till Cissi och tjötade strunt hela kvällen, sånt behövs ibland. Och idag kommer Lisa hem till Sverige en sväng, så ikväll vankas här "tacomiddag med plugg", härligt!

Men först blir det jobb för min del. Känner mig nästan utbränd efter tre dagar, hahaha! Nä, seriöst det är skitskoj att jobba. Att bara göra någonting, och äntligen tjäna lite egna pengar. Jag har städat denhär veckan, och ska troligtvis göra det nästa vecka också, har nämligen inte hört av något från Netto om schema o så vidare, och kan ju gärna inte gå och vänta på att dom ska höra av sig. Jag tar första bästa jobb jag får!

RSS 2.0